Seara magica de Craciun

Imagini

Informații

Data: 18 Decembrie 2021, 18:00 Sâmbătă

Descriere

Mari artiști ai scenei românești se reunesc în decembrie într-un spectacol in care celebram sarbatorile de iarna, viata, si veselia pe 18 decembrie 2021 la Sala Palatului. Spectacolul va fi o mare petrecere, în care voia bună și dansul vor cuprinde atât scena cât și publicul.
Din distribuția spectacolului fac parte artiști de marca ai scenei românești. Astfel vor concerta: Steliana Sima, Constantin Enceanu, Mariana Ionescu Căpitănescu, Jean de la Craiova, Maria Dragomiroiu, Fetele din Botosani, Nicu Paleru, Gelu Voicu, Valentin Sanfira si Codruta Filip, Vasile Muraru si Valentina Fota, Annes, Anca Turcasiu, Vasilica Tataru si Ciro de Luca.
Spectacolul va fi prezentat de carismaticul Raoul, solist și prezentator TV cu o popularitate covârșitoare. Regia spectacolului este semnată de Cosmin Man, specialist în folclor și om de televiziune (Etno TV).

Artisti vor canta si in memoria regretatului Petrica Matu-Stoian care urma sa fie alaturi de noi pe scena in acest eveniment.
Nu ratați un spectacol sărbătoare care se anunță a fi cea mai mare petrecere a anului!
Date fiind noile reglementări în vigoare, accesul spectatorilor se va face cu biletul valabil și cu prezentarea Certificatului Verde, respectiv a unuia dintre următoarele documente:
- dovadă oficială care atestă vaccinarea anti SARS-CoV-2 (minim 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare);
- dovadă medicală a faptului că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2;

Spectacolul incep la ora 19:00.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?