Shrek Musicalul

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 13 Noiembrie 2020, 18:00 Vineri

Descriere

COMUNICAT 17 MARTIE 2020
SHREK CĂPCĂUNUL INTRĂ ÎN CARANTINĂ

Dragi prieteni, colaboratori, spectatori și iubitori de artă,
Din cauza evoluției pandemiei COVID19 și instaurarea stării de urgență pe teritoriul României începând cu data de 16 martie, suspendarea spectacolelor și a celorlalte activități culturale cu public se va prelungi dincolo de data de 31 martie 2020.

Echipa de producție a musicalului, în frunte cu regizorul și producătorul Răzvan Ioan Dincă a avut o discuție serioasă cu Shrek. În ciuda faptului că Shrek trăiește într-o mlaștină, pune mare preț pe sănătatea și siguranța sa și a prietenilor săi, fapt pentru care am decis suspendarea producției musicalului, ce provoacă, inevitabil incapacitatea de a mai fi jucat pe 16 mai la Sala Palatului.

Însă căpcăunul verde cu inima mare nu poate fi răpus așa ușor! Musicalul Shrek va fi reprogramat, biletele deja cumpărate rămânând valabile. Veți fi inștiințați în legătura cu data exactă a reprogramării din timp.

În această perioadă vă încurajăm să fiți calmi, să respectați indicațiile autorităților și să stați în casă, evitând zonele aglomerate pe cât posibil.

Vom trece împreună peste această perioadă și ne vom revedea în curând cu aceeași energie cu care v-am obișnuit și vă vom încânta cu musicalurile noastre.

Pentru a fi informați, vă invităm să ne urmăriți în continuare pe paginile noastre de socializare și pe site-ul https://shrekthemusical.ro/. Deocamdată, vă așteptăm în spațiul online. Sperăm să ne revedem cât mai curând în sala de spectacol!

Realizatorii producțiilor de succes „MAMMA MIA!” și „My Fair Lady” prezintă un nou spectacol de excepție - „Shrek Musicalul”, care va avea premiera în România pe 16 mai, la Sala Palatului din București.

Biletele pentru musicalul SHREK-TACULOS se găsesc online, pe https://bilete.shrekthemusical.ro/, și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura Vodafone / Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Un adevărat hit pe Broadway și West End, „Shrek Musicalul” include, în versiunea autohtonă, peste 70 artiști și dansatori, mai mult de 100 de costume care redau cu acuratețe personajele de poveste, momente dinamice de coregrafie și numere muzicale pline de energie și emoție. „Shrek Musicalul” va fi un show fabulos. O echipă de profesioniști în efecte speciale va transforma uluitor artiștii și va da viață personajelor de poveste ale spectacolului.

Bazat pe filmul de animație care a câștigat premiul Oscar și pe cartea lui William Steig, musicalul regizat de Răzvan Ioan Dincă aduce pe scenă povestea extrem de amuzantă a căpcăunului Shrek, înconjurat de personaje savuroase, într-un univers fantastic. E un spectacol pentru toți membrii familiei, între 6 și 99 de ani :), despre dragoste și sinceritatea de dincolo de aparențe. Un spectacol care îi face să râdă pe copii și îi emoționează pe adulți.

Compozitoarea Jeanine Tesori semnează melodiile care au cucerit Hollywood-ul și Broadway-ul, iar textierul David Lindsay-Abaire ascunde un umor subtil printre glumele antrenante ale personajelor. Spectacolul va fi tradus și adaptat în limba română.

Pregătiți-vă să descoperiți într-o experiență „live” de neuitat povestea umană a căpcăunului atât de iubit de publicul de toate vârstele!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?