Spectacol "Caramitru - Mălăele, câte-n lună și-n stele"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 8 Aprilie 2019, 20:00 Luni
Preț: 100 lei
Evenimentele trecute
  • 11 Februarie 2019, 20:00 Luni

Descriere

Spectacol independent găzduit de Teatrul Național din București. Răspunderea pentru calitatea și conținutul acestui eveniment aparține exclusiv organizatorului!

Cele două legende ale teatrului românesc pornesc din nou în turneu național cu spectacolul Caramitru Mălaele, câte-n lună și în stele, un seducător duel de poezie, fabule, vorbe de duh, povestiri și amintiri.

Mereu surprinzător, mereu diferit și mereu de excepție, spectacolul Caramitru Mălaele, câte-n lună și în stele este un spectacol de improvizație… „pentru că improvizația este, de fapt, starea de grație a actorului”, cum spune Horațiu Mălăele. Spectacolul este mereu altul, ritmul este diferit, umorul tot mai spumos și ingeniozitatea tot mai evidentă. Amintirea vremurilor trecute este adusă în scenă de un Caramitru care recită răscolitor, imaginând, cu inteligență și iscusință, răspunsuri pe măsură unui Horațiu Mălăele vulcanic,irezistibil și de un haz efervescent, cei doi avându-i martori pe Shakespeare, Eminescu sau Topârceanu.

În zeci de ani de excepțională carieră, Ion Caramitru și Horațiu Mălăele nu au avut ocazia să-și dea replica, nici în film, nici în teatru, deși publicul aștepta un dialog între doi actori care au în comun, pe lângă experiență și har, și dragostea pentru teatru și pentru poezie. Mult așteptatul moment a venit în toamna anului 2011, când cele două forțe s-au unit pentru prima data pe aceeași scenă.

Aplaudat frenetic de publicul din toată ţara, spectacolul se joacă de fiecare dată cu casa închisă, atât în România, cât şi în turneele pentru romanii din străinătate.

Acestora li se vor alatura pe scena Salii Mari a Teatrului National si grupul umoristic ActOrchestra.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?