Spectacol "Cum se duce totul dracu'"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 31 Iulie 2019, 20:30 Miercuri
Preț: Intrare liberă
Locul:Bucureşti, Promenada Mall Bucureşti

Descriere

Cum ar fi viața fără comedie?
Nu știm și nici nu o să aflăm pentru că teatrul revine #PePromenada! Pe 31 iulie, de la ora 20:30, ne luăm porția de râs cu o super piesă, pusă în scenă de actorii Florin Frățilă și Ioana Chelmus de la FF Theatre, pe terasa Promenada (în zona fântânii)

Hai și tu cu toți prietenii #PePromenada să vezi, accesul este gratuit!

Ce faci când te trezești cu un necunoscut în pat? E simplu: te îndrăgostești, ieși la câteva întâlniri, faci nunta, te muți împreună și apoi… mai bine vii să vezi cu ochii tăi cum se duce totul dracu’, pentru că dragostea este ca un câmp de luptă, unde nimeni nu câștigă.

O să afli de ce ne apar fire albe după ce terminăm unele relații și de ce suntem mereu dispuși să o luăm de la capăt. Cupidon nu ține cont de cum ne dorim noi să fie sufletul nostru pereche și, de cele mai multe ori, lovește cu săgeata acolo unde nu ne așteptăm. Cu toții ne dorim să întâlnim dragostea adevărată care ne împlinește și ne face să simțim fluturi în stomac. Problema apare atunci când dragostea dă nas în nas cu orgoliul, familia neplacută a perechii noastre și cheltuielile extravagante ale partenerului.

Oare dragostea adevarată înseamnă grijă, atenție, prietenie și respect sau nervi, farfurii aruncate, țipete și plânsete?

Un amestec nebun de sentimente și trăiri, un spectacol la care râzi și plângi, <> bucură publicul de mai bine de patru ani. Este un show plin de umor, jucat SOLD OUT de nenumărate ori, pe care nu trebuie să-l ratezi!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?