Spectacol "Femeia, Eterna Poveste"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 30 Octombrie 2020, 19:30 Vineri
Evenimentele trecute
  • 11 Octombrie 2020, 19:30 Duminică
  • 8 Martie 2020, 19:30 Duminică
  • 28 Februarie 2020, 19:30 Vineri

Descriere

Femeia, eterna poveste o poveste interbelică după un scenariu de Ema Stere

Premieră 18 decembrie 2018 și 18 ianuarie 2019

Palatul Național al Copiilor, Sala Mică, ora 19,00

Femeia, eterna poveste este un spectacol despre Bucureștiul interbelic, despre muzica sa cuceritoare care și-a păstrat farmecul peste ani, despre umorul rafinat și șarjele spirituale dintre intelectualii care tranformau terasele cochete în arenă pentru dueluri cu epigrame, despre viața mondenă bucureșteană și poveștile sale misterioase. Povești adevărate, personaje reale, locuri adevărate învăluite în aburul rafinat al amitirilor care, cu timpul, le dau aura de legendă. Toate acestea concentrate într-un spațiu scenic rafinat ce descrie sugestiv aerul acelei lumi care produce și astăzi admirație, atracție și încântare.

O seară de desfătări muzicale, și dueluri spirituale se transformă încet în seara plină de suspans al dezlegării unei intrigi polițiste, spre a sfârși într-o farsă ce lasă totuși o umbră de îndoială, ce poate provoca în sufletul și mintea spectatorului curiozitatea de a răsfoi, după spectacol, prin istoriile Bucureștiului, de a regăsi imaginile sale în nuanțe de sepia și oamenii săi cu poveștile lor pasionale.

Melodii celebre interpretate live, coregrafie remarcabilă și multă pasiune în acest spectacol cu aer vintage care se adresează iubitorilor de reprezentații de atmosferă.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?