Spectacol "Iubește-mă America"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 16 Aprilie 2019, 19:00 Marți
Telefon Informații: 0733060033
Evenimentele trecute
  • 6 Martie 2019, 19:00 Miercuri

Descriere

„Iubeşte-mă...AMERICA!” de Claudia Motea & AL.G.Croitoru, regia AL.G.Croitoru, cu Claudia Motea

Teatrul Arte dell Anima vă invită în data de 6 martie la spectacolul – „Iubește-mă... AMERICA!”!
Iubeşte-mă...AMERICA! evocă povestea fascinantă a unei actriţe din Romania, Stela, care proaspăt ajunsă pe meleagurile Americii, întâmpină peripeţiile de adaptare, specifice oricărui emigrant din lume.

Spectacolul a fost premiat în America şi în România cucerind publicul spectator atât prin conceptul său inedit de teatru-film, fiind o îngemănare între arta teatrală şi arta filmică, cât şi prin jocul actriţei româno-canadiene Claudia Motea, care interpretează nu mai puţin de opt personaje cu vârste între 25-80 de ani, sub bagheta regizorală a maestrului AL.G.Croitoru.

În rolul principal, Stela, actriţa cântă, dansează, vorbeşte cu Statuia Libertăţii, devine înger păzitor îngrijându-şi aripile, prăfuite uneori, mănâncă stele cu iubitul ei, trăind sentimentul libertăţii în plin New York. De pe scenă Stela interacţionează cu celelalte şapte personaje de pe ecran.

La sfârşitul piesei fiecare spectator se va regăsi cu siguranţă în povestea Stelei , înţelegând de ce, în cronici , Claudia Motea este numită Giulietta Masina a zilelor noastre.

Premii primite în America de Nord şi în România:
ăPremiul pentru cea mai bună actriţă (Canada)
Premiul pentru cea mai bună piesă scrisă (Canada),
Premiul pentru cea mai bună producţie (Canada),
Premiul de Popularitate (USA),
Trofeul Hyperion (România),
Premiul de Excelență în Teatru(Bucovina)
Premiul Gong-Sibiu pentru inițiative remarcabile în domeniul artei teatrale românești
Premiul de Excelență în Mișcarea Teatrală Românească(București)
Durata: 80 minute fără pauză
Preț bilet: 30 lei
*Biletele sunt disponibile în rețeaua MyStage aici: https://www.mystage.ro/spectacole/iubeste-maamerica-1565?af=41 și la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima.

☑ Biletele cumpărate din rețeaua mySTAGE îţi sunt livrate instant prin email. Nu necesită printare.
☑ Vă rugăm să respectați ora anunțată de începere a spectacolului.
☑ Rezervările telefonice, prin e-mail sau rețele de socializare sunt valabile doar până la orele 18:45. Vă rugăm să vă prezentați la casierie între orele 18:30 și 18:45 pentru achiziționarea biletelor.
☑ După începerea spectacolului accesul publicului în sală NU mai este permis, iar biletele deja achiziționate nu mai sunt valabile.
☑ Neprezentarea la ora anunțată nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea lui la o reprezentație ulterioară.
☑ Biletele pot fi schimbate sau contravaloarea lor poate fi returnată doar în cazul anulării/reprogramării unui spectacol.
☑ Din respect pentru actori și spectatori, vă rugăm ca, în timpul spectacolului, să vă închideți telefoanele mobile, sau să fie comutate pe modul Avion/Silențios și să păstrați liniștea.
☑ Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit scris din partea Teatrului Arte dell’Anima.
Vă mulțumim!

Echipa Teatrul Arte dell’Anima

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?