Spectacol "O noapte umoroasă"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 23 Februarie 2019, 21:00 Sâmbătă
Preț: 35 lei

Descriere

UMOR cântat și caricaturizat!
Daniel Iancu & Costel Pătrășcan
Este un concept neconvențional, inedit, cu mare impact la public, un spectacol la care se râde non-stop și în urma căruia spectatorul pleacă cu „ceva” acasă. Este un spectacol de atitudine care abordează teme care ne frământă pe toți, tratate într-un limbaj universal: umorul.

Va fi o videoproiecție de caricatură comentată, în mai multe reprize, în care caricaturistul va prezenta pe un ecran ceva, va spune altceva, iar publicul va înțelege cu totul altceva... Asta ca să fie foarte clar!

Dar spectacolul n-ar fi desăvârșit dacă temele abordate n-ar fi susținute muzical cu inteligență și umor de Daniel Iancu...

În câteva cuvinte: un spectacol la care se râde mult și cu folos!

Despre Daniel Iancu...

- Dacă este s-o cităm pe gazetara Loreta Popa putem spune că „umorul lui Daniel Iancu este recunoscut și cu siguranță este cel mai apropiat de forma de protest în rândul folkiștilor de astăzi". El este creatorul cântecelor „Vine valu' și-mi ia calu'”, „Ofițerul Radu” sau „Patria”.
Despre Costel Pătrășcan
Cum remarca - de data aceasta criticul Alex Stefănescu –„dracul însuși ar deveni agreabil dacă s-ar lăsa desenat de Costel Pătrășcan”...

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?