Spectacol pentru copii "Peter Pan şi Piratul"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 14 Octombrie 2017, 11:00 Sâmbătă
Preț: 35 Lei/copil (*părinții au acces gratuit)
Evenimentele trecute
  • 4 Aprilie 2016, 11:30 Luni
  • 27 Martie 2016, 11:30 Duminică
  • 3 Mai 2015, 11:30 Duminică

Descriere

Teatrul Dubee Doo revine cu forte proaspete, de la ora 11.00, la Godot Cafe-Teatru, str. Blănari, nr. 14 (Centrul vechi). Actorii Teatrului Dubee Doo vor susține reprezentația piesei de teatru interactiv pentru copii “Peter Pan și Piratul”, adaptare după povestea cu același titlu scrisă de dramaturgul scoțian James Mattew Barrie.

Vă invităm pe un tărâm fantastic, acolo unde copiii își crează propriile povești, cu personaje care trec  împreună printr-o serie de aventuri pline de suspans.
Muzica şi dansul vor fi ingredientele care completează atmosfera din Țara de Nicăieri, unde un băiețel  curajos va înfrunta un pirat plin de ifose, dar nu pe atât de brav pe cât se crede.

Cei mici vor “complota” cu Peter Pan împotriva piratului pentru a-și salva prietenii și împreună cu el vor  oferi mămicilor mărţişoare care vestesc sosirea primăverii. Nu vor lipsi baloanele modelate şi tombola de finalul spectacolului.

Vă așteptăm cu drag!

Preț bilete – 25 lei/persoană.

Distribuție: Cristina Plesa, Adina Iftime/Adina Stan, Razvan Dragu

Biletele se pot achiziționa la intrare, înainte de spectacol sau online, prin rețelele iabilet.ro și blt.ro.

Pentru rezervări, vă rugăm sunați la telefon: 0766 499 571, 0771 554 716 sau să ne scrieți la e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com

Teatrul Dubee Doo este un concept de teatru ambulant, care include reprezentaţii de teatru pentru copii, activităţi  recreative şi educative, jocuri interactive, dans, sesiuni de face painting, ateliere de interpretare teatrală şi de   creaţie pe diverse paliere (inclusiv pictură pe sticlă sau lemn, confecţionarea de obiecte decorative etc.), pantomimă, improvizaţie, animaţie şi o mulţime de alte activităţi care sa îi bucure pe cei mici, dar si pe cei mari deopotrivă. Proiectul este dedicat copiilor cu vârste între 2 şi 10 ani, dar şi părinţilor, educatorilor, cadrelor didactice specializate. Teatrul Dubee Doo performează în săli de spectacol, spaţii neconvenţionale, grădiniţe sau locuri de joacă ori în aer liber

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?