Spectacol "TOC TOC"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 14 Februarie 2020, 20:00 Vineri
Evenimentele trecute
  • 14 Decembrie 2019, 17:00 Sâmbătă
  • 21 Noiembrie 2019, 20:00 Joi
  • 10 Octombrie 2019, 20:00 Joi

Descriere

Scrisa de francezul Laurent Baffie, TOC TOC spune povestea a sase pacienti cu tulburari obsesiv compulsive (TOC) care se intalnesc in sala de asteptare a unui faimos psihoterapeut. Cum acesta intarzie, cei sase pacienti vor incepe o sedinta ad-hoc de terapie in grup in cursul careia vor ajunge la cele mai trasnite si totusi plauzibile concluzii.

Pe langa taximetristul care nu se poate opri din calculat, intre personaje regasim o habotnica religioasa care trebuie sa verifice tot timpul daca are cheile in geanta si se tot intreaba daca a lasat gazele, apa, curentul deschise, un individ care are iesiri verbale si gesturi bruste, o laboranta terorizata de microbi, o fata care repeta fiecare fraza de doua ori si un programator fascinat de simetrie si care se teme sa paseasca pe linii.

Pe scurt, este vorba despre o serie de tulburari care combina psihologia cu tuse de umor acid de buna calitate. Aceasta combinatie, la care se adauga performantele actoricesti de exceptie ale unor actori deosebit de talentati, a transformat spectacolul intr-un adevarat fenomen.

Acest cocktail de obsesii face o trecere in revista a multora dintre micile noastre fobii și ritualuri de zi cu zi, astfel incat, in mod inevitabil, ne vom recunoaste intr-un anumit pasaj din piesa.

Intr-un studiu recent, 93% dintre cei chestionați au recunoscut ca au cel puțin un TOC (Tulburare Obsesiv-Compulsivă). Tu stii care este TOC-ul tau?

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?