Spectacol "Ultima bandă a lui Krapp"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 24 Februarie 2019, 19:00 Duminică
Preț: 40 lei
Evenimentele trecute
  • 6 Februarie 2019, 19:30 Miercuri
  • 19 Ianuarie 2019, 19:30 Sâmbătă

Descriere

Ultima banda a lui Krapp este un eseu complex despre singuratate. În această "monodramă", așa cum a fost numită uneori, bătrânul Krapp, scriitor ratat și alienat, dialoghează într-un fel absurd cu sinele lui din tinerețe, ascultând în fiecare an o bandă magnetică veche, un fel de jurnal în care amintirile legate de pierderea mamei, bucuria iubirii și tristețea despărțirii se împletesc într-un puzzle ce formează linia vieții sale. Confruntându-se cu abandonul și singurătatea, acum, dupa 30 de ani de la înregistrarea benzii, pare că nu mai poate da un sens existenței lui decât amintindu-și cu nostalgie și sarcasm de anii tineretii.

"Poate că cei mai frumoși ani ai mei s-au dus. Atunci când încă puteam să mai fiu fericit. Dar nu i-aș vrea înapoi, nu acum, cu tot focul ăsta din mine. Nu, nu i-aș mai vrea înapoi.”

Cuvintele trecutului supraviețuiesc și rămân martorii din urmă, de ele se agață bătrânul, ca alte personaje ale lui Beckett.Am iubit! pare el să spună, dezvăluind o latură mai putin cunoscută a lui Samuel Beckett, scriitor definit mai ales ca reprezentant absolut al teatrului absurdului.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?