Spectacolul " N(AUM)"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Descriere

N ( A U M )
texte GELLU NAUM

Cu: Oana PELLEA şi Cristina CASIAN
scenografia Vladimir TURTURICA
lumini Ştefan VASILESCU
sunet Horia MURGU
regia Mariana CĂMĂRĂŞAN

*Proiect prezentat în parteneriat cu Asociația GOONG București.
*Realizat cu sprijinul Raiffeisen Bank și al Fundației Gellu Naum

▪ ”Seară de seară, la spectacol, sunt absolut uimită de felul în care se trag cuvintele unele pe altele. Există texte care te înnobilează ca artist. Ăsta e un astfel de text. Și de test. Senzația mea este că trebuia să mi se întămple această întâlnire. Mulțumesc domnule Naum că ne îngăduiți“. – Oana Pellea

▪ ”Trăim într-o lume în care abandonăm cu ușurință frământările celuilalt. E un privilegiu să existi într-un univers unde drumul spre vindecare nu se face de unul singur.” – Cristina Casian

▪ ”N(AUM) este un spectacol de teatru al cărui scenariu s-a cernut din universul domnului Naum, de acolo unde alte legi guverneaza realitatea. Am tot mai puternic senzația unei călătorii, am amintirea peisajelor, gustul aerului, stranietatea și cumințenia sunetelor, am ramas cu amprenta golului și a căutării, și mai ales cu sentimentul însoțirii. Nu e doar universul naumian, e zona lucrurilor uitate, a înțelegerii pierdute, a marii căutări și a marii treceri, toate, absolut toate existând dintotdeauna în noi. ” – Mariana Cămărăşan

Proiect sprijinit de FUNDAŢIA GELLU NAUM.

Iubite, iubite om !
Tu, cel care ești alături de mine!
▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Îți doresc un singur lucru: puterea de a mă crede, curajul de a te crede, tăria de a fi convins că nu-ți ascund nimic, că tu știi toate astea, că nu-i nimic de ”înțeles” conștient aici, că miracolul existenței noastre neîntrerupte, al exitenței noastre de mii de ani, din prima clipă, stă în acestă caldă, totală, înțelegere pierdută, înăbușită sub formele conștientului.
Dacă simți căldura inimii mele, lasă-te înduioșat, iubește-mă cu aceeași liniște, cu aceeași încredere cu care te iubesc eu, necunoscutule atât de cunoscut – și fi sigur că astfel ai intrat pe marea poartă.
Surâzi acum când înțelegi că nu am scris aceste pagini pentru ați dezvălui ceva, pentru că tu știi tot, surâzi când înţelegi că am scris numai ca să te ajut în lupta cu dublul tău, ca să fii mai aproape.
▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Cheia e în iubire, desigur. Simplu, pentru asta atât de greu de văzut.
Să închidem ochii atunci și să ne legăm pentru o clipă pe care aș dori-o veșnică,
cu adevăratele noastre legături

Gellu Naum

Atenție! Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:
- dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol și timpul de montare permite acest lucru, reprezentaţia se mută la una dintre sălile teatrului. Dacă acest lucru nu este posibil, fie se reprogramează, biletele rămânând valabile, fie se restituie banii pe bilete, fie biletele pot fi schimbate pentru un alt spectacol din programul Amfiteatru.
- dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se suspendă, nefiind posibilă reprogramarea ei și nici rambursarea costului biletului.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?