Spectacolul: "Aeroport"

Imagini

Informații

Data: 11 August 2022, 20:00 Joi
Evenimentele trecute
  • 3 Iulie 2022, 19:00 Duminică
  • 21 Aprilie 2022, 19:30 Joi
  • 5 Martie 2022, 19:00 Sâmbătă

Descriere

Un spectacol in care apar, rand pe rand, disperari nevorbite, secrete ce raman toxice, emotii, coincidente ce conduc la doze ce devin din ce în ce mai palpabile ale unui adevar atat de clar si de subiectiv.
Cand iubirea, neiubirea, nevoia si regretul asteapta toate intr-un aeroport, se naste un spectacol în aparenta amuzant, desi plin de tristeti zilnice la fiecare colt. Un spectacol despre iubire, caci doar cu iubire putem trata, in linii mari, singuratatea. Chiar si cea atat de bine acompaniata.
O poveste despre iubire, sau mai degrabă despre iubiri; iubirile costă tocmai pentru că sunt gratuite, ne fac plăcere pentru că sunt dureroase și sunt veșnice tocmai pentru că durează foarte puțin. Cât un tranzit dinspre avionul de Hamburg spre cel de Praga. Sau cam așa ceva. (Ștefan Caraman)

„Aeroport” de Ștefan Caraman
Regia: Alexandru Nagy
Coloana Sonoră: Dani Ionescu
Distribuţia: Gelu Nițu, Cătălina Mustață/ Carmen Ionescu, Meda Victor și Alexandru Nagy

Limita de vârstă: 16 ani

REGULI

- Este obligatorie respectarea locurilor marcate în sală.

- După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis.

Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile, iar fotografierea, filmarea și înregistrarea audio nu sunt permise.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?