Spectacolul "Aladdin și lampa fermecată"

Imagini

Informații

Data: 18 Septembrie 2022, 11:00 Duminică
Evenimentele trecute
  • 26 Februarie 2022, 11:00 Sâmbătă
  • 11 Septembrie 2021, 11:00 Sâmbătă

Descriere

Lampa lui Aladdin este un spectacol muzical cu păpuși inspirat și adaptat din cartea "O mie și una de nopți" acțiunea centrându-se pe un tânar sărac din regatul Agrabah care este solicitat de un vrăjitor pentru găsirea unei lămpi de ulei ascunsă intr-o peșteră împreună cu diverse comori.
Observă din intâmplare că lampa deține puteri magice și cu ajutorul acesteia el și mama lui devin foarte bogati. Mai tarziu, o cunoaște și se îndrăgostește de prințesa Budur, fiica sultanului cu care se căsătorește. Totul nu se sfârșește aici deoarece Vrăjitorul nu renunță la ideea de a avea lampa fermecată si de a stăpâni lumea ceea ce transformă totul intr-o poveste fermecătoare, plină de intrigi, dragoste si emoții.

Actorii vor da viață personajelor: Aladdin, Vrăjitorul ,Duhul cel bun, Duhul Vrăjitorului ,Mama lui Aladdin ,Vânzătorul ,Prințesa Budur , Servitoarea Prințesei Budur, Sultanul și Vizirul.

Spectacol de teatru cu păpuși recomandat copiilor cu vârsta de peste 3 ani. Durata: 45 minute.

Un spectacol pus în scenă in cadrul programului Caravana cu Spectacole la Clubul Țăranului – La Mama (Muzeul Național al Țăranului Român , Intrarea Monetariei nr. 3, București, Sector 1)

Powered by Teatru la Cinema

#caravanacuspectacole

Alte mențiuni:

Preț bilete: 35 lei – adulți, 35 lei - copii, Pentru copiii cu vârsta de peste 1 an se achită bilet.

Biletele la acest spectacol se pot achiziționa online sau direct de la locatie înainte de începerea spectacolului în funcție de locurile rămase disponibile.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?