Spectacolul "Amanta de la pranz"

Imagini

Informații

Data: 25 Noiembrie 2022, 19:30 Vineri

Descriere

În stagiunea actuală Teatrul InDArt va fi găzduit de alte teatre. Vă rugăm să verificați unde se joacă spectacolul la care doriți să mergeți.
”Amanta de la prânz” de Silvia, regia Bogdan Gagu

Distribuția: Silvia Gagu, Alex Floroiu, Corina Ivanov, Eduard Boț, Răzvan Răduță

SINOPSIS: "Amanta de la prânz" este o comedie despre iubire, luptăși moralitate, ca o salată de vară romantică într-o iarna rece. Povestea începe când Oliver, consilier de mariaj și scriitor află că soția lui are o aventură, chiar de la soția amantului, Carrie. Olivier și Carrie pun la cale un scenariu pentru a-și recâstiga soția/soțul înapoi. Spectacolul este o comedie romantică plină de momente savuroase care aduce în prim plan "lucrurile importante" dintr-un cuplu, o analiză fină a relației dintre soțși soție într-un punct culminant al căsătoriei.

Ramâne să descoperiți dacă planul celor doi reușește sau cad victime propriei farse.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?