Spectacolul "Anti Love Story"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 24 Octombrie 2020, 20:00 Sâmbătă
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:Spectacolul "Anti Love Story"
Începutul evenimentului:24 Octombrie 2020, 20:00
Evenimentele trecute
  • 3 Octombrie 2020, 20:00 Sâmbătă
  • 22 Februarie 2020, 21:30 Sâmbătă
  • 15 Decembrie 2019, 19:00 Duminică

Descriere

S-au scris și se tot pot scrie povești de dragoste: sute, mii, miliarde. Anti Love Story este o comedie romantică modernă care nu urmează rețeta siropului din filmele de gen și expune într-un limbaj sincer și direct 12 perspective diferite asupra iubirii și a modului în care o trăiesc acum tinerii, bătrânii, soții și soțiile, amanții, amantele sau prietenii.

Ce mai înseamna astăzi dragostea, în această epocă a vitezei, a internetului, a Tinderului, a Facebook-ului și a Whatsapp-ului? Spectacolul acesta pune pe masă o temă foarte actuală: love today nu mai este ce era love yesterday, idealul de iubire fiind mult mai greu de atins. Anti Love Story spune chiar șase povești de iubiri ale momentului, așa cum le trăiesc astăzi oameni cu istorii și vârste diferite. Probabil pe aceeași bancă pe care a stat și Forrest Gump, poate chiar în același parc, 12 suflete trăiesc intens variate tipuri de dragoste și ne arată cum influențele exterioare și presiunile sociale conturează modul în care ajungem să ne comportăm în relațiile cu cei pe care îi iubim.

Iar la final... „Life is like a box of chocolates. You never know what you’re gonna get.”

Piesa lui Ştefan Caraman, având titlul original „Se tot pot scrie poveşti de dragoste”, a fost premiată la Festivalul de comedie festCO din 2018 cu Premiul 1.

Cu: Ionuț Iftimiciuc, Mădălina Borş, Andrei Bibire, Teodora Calagiu, Radu Catană, Adrian Ionescu, Radu Mateucă, Gabriela Alexandru, Şerban Melnic, Tamara Roman, Alex Vlad, Grațiela Popa, Vlad Rădescu
Regia: Cristian Bajora

Biletele se găsesc în format electronic pe https://bit.ly/2ZoRD8Q sau pe www.mystage.ro. De asemenea le puteți achiziționa şi din magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet şi pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?