Spectacolul "Aventurile lui Pinocchio"

Imagini

Informații

Data: 24 Octombrie 2021, 11:00 Duminică
Evenimentele trecute
  • 12 Septembrie 2021, 11:00 Duminică

Descriere

Aventurile lui Pinocchio @ Clubul Țăranului - La Mama
teatru interactiv și cu păpuși pentru copii
duminică, 24 octombrie 2021, ora 11:00

Un spectacol pus în scenă în cadrul programului Caravana cu spectacole la Clubul Țăranului - La Mama (Muzeul Național al Țăranului Român, Strada Monetăriei nr 3, Sector 1, București)
Powered by Teatru la Cinema

www.teatrulacinema.ro

Eroul spectacolului nostru vă așteaptă să treceți prin mai multe aventuri. Chiar de la începutul spectacolului facem cunoștință cu Pinocchio, de când tatăl lui, Gepetto, se hotărăște să nu pună ultima bucată de lemn pe foc și să facă din ea o papușă de lemn care “să cânte și să danseze”, cu care să colinde toată lumea.
În loc să ajungă la școală, Pinocchio ajunge la teatru de păpuși unde îi cunoaște pe Arlechino, Colombina dar și pe marele “Mangiafuocco”. Hotărât să ajungă acasă se oprește peste noapte într-un han unde este păcălit de Motan și Vulpe. Zâna Albastră și cei trei doctori fac posibil deznodământul cu bine.
Din toate aceste aventuri micii spectatori învață ce e prietenia, respectul, dar ....mai ales faptul că nu e bine să minți.
Actorii vor da viață personajelor: Pinocchio, Gepetto, Arlechino, Colombina, Mangiafuocco, Motanul, Vulpea, Zâna Albastră și Cei trei doctori.
Spectacol LIVE de teatru interactiv și cu păpuși, recomandat copiilor cu vârsta de peste 3 ani. Durata: 45 de minute
O producție Compania Mușchetarii

Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2:
• Prezentarea la locație se poate face cu 45 de minute înainte de începerea spectacolului de teatru, pentru a putea respecta regulile de acces.
• Purtarea măștii (medicală/nonmedicală) si respectarea distanțării de minimum 1,5 m între persoane la intrarea în locație, la mese, la toalete și la ieșirea din locație. Masca trebuie să acopere gura și nasul.
• Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție la intrarea in locatie.
• Organizatorii își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).
• Spectatorii vor fi așezați la mese cu distanta de 1,5 m intre scaune. Mesele sunt situate la o distanță de minimum 2 m între ele.
Alte mențiuni:
• Preț bilete: 35 lei - adulti, 35 lei -copii. Pentru copiii cu vârsta de peste 1 an se achită bilet.
• Biletele la acest spectacol se pot achiziționa online sau direct de la locație în ziua spectacolului în limita locurilor disponibile.

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?