Spectacolul "Barbă albastră"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 30 Octombrie 2020, 19:30 Vineri
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:Spectacolul "Barbă albastră"
Începutul evenimentului:30 Octombrie 2020, 19:30
Evenimentele trecute
  • 16 Octombrie 2020, 19:30 Vineri
  • 26 Aprilie 2020, 19:30 Duminică
  • 29 Martie 2020, 19:30 Duminică

Descriere

BARBĂ ALBASTRĂ
adaptare după Max Frisch
Regia Alexander Hausvater

Teatrul Stela Popescu prezintă BARBĂ ALBASTRĂ, un spectacol fascinant, în regia și dramatizarea lui Alexander Hausvater, după romanul omonim al prozatorului elvețian Max Frisch.
Legenda cavalerului Barbă albastră versus straniul destin al doctorului Schaad.
Un om, din epoca modernă, dar care poartă în suflet o poveste cu rădăcini în lumea lui Charles Perrault, intră într-un bar de biliard. Experiența închisorii este recentă și tulburătoare, crima de care este acuzat este teribilă. Două povești suprapuse creează un univers magic și plin de suspans, într-un spectacol de teatru, muzică, mișcare, dans și pantomimă. Totul pare un joc de biliard, un joc al eliminării și al singurătății. Jucătorul principal este veșnic îndrăgostit și totuși incapabil să lege o relație profundă cu cineva. O enigmă, în spatele căreia descoperim necesitatea omului de a iubi și de a fi iubit. În centrul enigmei este FEMEIA, cea care dărâmă barierele lumii fizice prin intuiție și forță interioară în cautarea … adevărului.
Max Frisch a scris romanul - senzație, iar Alexander Hausvater l-a adaptat pentru scena Teatrului Stela Popescu ca să introducă publicul într-un univers de vis și imaginație aflat în conflict permanent cu lumea obiectivă și fragilă în care trăim.

În distribuţie, îi regăsim pe Marius Stanescu (în rolul lui Schaad), Ciobanu Adrian (procurorul), Ada Navrot (roluri multiple) Crina Matei (Rosalinde Z), Irina Caramizaru (roluri multiple), Cătălin Frăsinescu (roluri multiple), Ana-Maria Ivan (roluri multiple), Cristi Neacsu (roluri multiple), Sorin Aurel Sandu (roluri multiple) si jucatorii: @Dogaru Alexandra, Andrei Dogaru, Silvia Maurițiu, Gizelle Marin, Alin Potop. Din echipa de creaţie mai fac parte Adina Mastalier (scenograf), Tibor Cari (compozitor coloană sonoră) şi Florin Fieroiu (coregraf), Lucian Moga (light design), Constantin Simon (video design).

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?