Spectacolul "Boeing Boeing"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 28 Martie 2020, 15:00 Sâmbătă
Evenimentele trecute
  • 11 Martie 2020, 19:00 Miercuri
  • 25 Februarie 2020, 19:00 Marți
  • 6 Februarie 2020, 19:00 Joi

Descriere

Boeing Boeing de Marc Camoletti.

Cavaler al Legiunii de Onoare din Franta si Societar al Société Nationale des Beaux Arts, Marc Camoletti a fost tradus si jucat in peste 50 de tari. La Paris 18 dintre piesele sale au fost montate insumand un total de peste 20.000 de reprezentatii.

In 1991, la 30 de ani de la premiera mondiala, piesa care l-a facut celebru pe Camoletti, „Boeing Boeing” a intrat in The Guiness Book of Records ca piesa de teatru francofona cu cele mai multe puneri in scena. Dupa premiera mondiala din 1960, de la Teatrul de Comedie din Paris, urmeaza alte montari pe scenele din intreaga lume: Londra, New York, Singapore, Chicago, etc.

Actiunea se invarte in jurul lui Bernard, un arhitect de succes care este logodit in acelasi timp cu 3 stewardese fara ca vreuna dintre ele sa stie despre celelalte.Povestea functioneaza cum nu se poate mai bine in urma unui plan bine pus la punct: gestionarea calendarului de zboruri amoroase si ajutorul menajerei morocanoase dar fidele, care ocupa un post de controlor al traficului aerian in paradisul romantic al lui Bernard. Rasturnarile de situatie nu intarzie sa apara insa din cauza unei vizite neprevazute a vechiului sau prieten Robert, a unor turbulente climatice si a noului program de zbor ce ii plaseaza pe protagonisti intr-un haos plin de momente palpitante si coincidente surprinzatoare.

Echipa de creatie este formata din Serban Puiu (regie), Adina Buzatu (costume), Irina Chirila (decor), Tom Brandus (sound si light design), Horia Moculescu (compozitor), Dana Dorian (textier) si Irina Margareta Nistor (traducerea si adaptarea)

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?