Spectacolul "Bull"

Imagini

Informații

Data: 15 Ianuarie 2022, 19:00 Sâmbătă
Preț: 20 lei - 35 lei
Evenimentele trecute
  • 26 Martie 2021, 19:00 Vineri

Descriere

„Bull, așa cum sugerează și titlul, este un text care are ca temă bullying-ul la care sunt supuși angajații din mediul corporatist și nu numai. Cei care din diverse motive nu pot să „țină pasul” cu restul echipei sunt eliminați rapid dintr-un sistem bazat pe rezultate imediate și pe imagine, sistem în care se încadrează perfect și compania din piesa scrisă de Mike Bartlett.

Membrii echipei care se simt mai puternici se coalizează și se debarasează de cei pe care îi consideră a fi mai slabi, nu doar fără niciun fel de regrete, ci și fiind cuprinși de o plăcere sadică pe parcursul întregului proces care uneori seamănă cu un ritual. Corectitudinea și meritocrația sunt singurele arme pe care cel ce urmează a fi sacrificat le poate folosi pentru a se apăra. Dar oare lumea în care trăim se bazează pe astfel de valori pentru a merge mai departe?”

Silviu Debu

„Bull” de Mike Bartlett a avut premiera în anul 2015, pe scena Teatrului Young Vic din Londra și este câștigatoarea premiului UK Theatre pentru Cea mai bună piesă nouă și a premiului Olivier pentru performanțe remarcabile într-un teatru asociat.

Premiera: 8 mai 2021

Credit foto: Adi Bulboacă

TARIF: 50 lei / 20 lei pentru elevi, studenți și pensionari*

DURATA: 1h 10 min

*Reducerea se aplică doar la casele de bilete ale teatrului, pentru ultimul rând.

** Pentru că suntem, în continuare, într-o situație complicată, pe care o vom putea depăși doar împreună, spectatorii vor fi rugați să respecte normele și cerintele impuse de autorități și să se prezinte cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului.

Din motive legate de siguranța dumneavoastră și a echipei artistice, după începerea spectacolului accesul în sală NU mai este permis, iar biletele își pierd valabilitatea.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?