Spectacolul "Clinica Sinucigașilor"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 1 Martie 2020, 19:00 Duminică
Evenimentele trecute
  • 22 Februarie 2020, 19:00 Sâmbătă
  • 15 Februarie 2020, 19:00 Sâmbătă
  • 3 Decembrie 2019, 19:00 Marți

Descriere

Un spectacol care doreste sa-ti reaminteasca ca speranta nu moare niciodata. O comedie despre realitatea gri care ne acaparează uneori viețile, o expunere sinceră a celor mai intime gânduri.. chiar de pe marginea prapastiei.

de Gabriela Mihalache
Cu: Maria Popovici, Gratiela Popa, Paul Alexandru, Stefan Nistor, Alex Vlad, Alexandru Banciu, Andreea Stafie
Regia: Cristian Bajora
Durata: 1h50min

MOTTO: Nu poti muri decat atunci cand ai trait cu adevarat – asa ca traieste-ti clipa!

Cine-ar fi crezut ca sinuciderea poate fi motiv de comedie?

Clinica Sinucigasilor este locul care iti garanteaza ca vei scapa de toate nelinistile, problemele si angoasele existentiale prin plecarea spre o lume mai buna. In sala de asteptare a clinicii se reunesc patru personaje savuroase, care ajung sa vorbeasca despre iubire si absolut, limite interioare, cautarea fericirii si nevoia de a fi apreciat. Astfel se naște această comedie senzatională a actualitatii, un teatru al sperantei care scoate in evidenta faptul ca oricat de insignifianta si ratata ar fi viata cuiva, aceasta merita traită pană la capat!

In ciuda titlului dur, Clinica Sinucigasilor este un spectacol vesel care stoarce din spectatorii săi sperante, ganduri pozitive si bună dispozitie. Pana la urma… nu e dracul chiar atat de negru!

CINE NE RECOMANDA:

„Clinica Sinucigasilor, in regia lui Cristian Bajora si urmand un text scris de Gabriela Mihalache este… Altfel. Cu totul si cu totul altfel. Oamenii in jurul meu radeau la replicile amuzante, credeti-ma ca erau amuzante, dar pe mine m-a miscat tragedia din spatele cuvintelor. (…) M-am dus pregatita sa rad, si am plecat plina de ganduri si idei care si-au făcut cu greu loc pe foaie. In aparenta simplu, subiectul m-a destabilizat un pic si m-a dat peste cap, dar pentru mine asta e un semn de cata profunzime aduce arta in viata noastra, si cate ganduri si emotii naste in noi, fara ca macar sa ne dam seama.

Si daca nu pentru asta o savuram, atunci de ce o mai cautam?”

Andreea Mihai – Breathe Me In

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?