Spectacolul "Cu ce vă servesc?"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 13 Septembrie 2019, 21:00 Vineri

Descriere

Cu ce vă servesc?
De Pascal Bruckner

Regia: Chris Simion - Mercurian
Decor: Imelda Manu
Costume: Mirela Trăistaru
Asistent costume: Iolanda Mutu jr. & Atelier Foarte frumos
Light design: George Jipa

Distribuția:
Maia Morgenstern
Rodica Mandache
Chris Simion - Mercurian

*Spectacol prezentat în parteneriat cu Grivita 53.

CU CE VĂ SERVESC? este prima piesă de teatru scrisă de celebrul eseist și romancier francez Pascal Bruckner pentru Grivița 53 – primul teatru construit împreună.

◾Avându-l ca sursă de inspirație pe dramaturgul Eugène Ionesco, Pascal Bruckner a creat o spumoasă comedie de situație - în cheie absurdă - o experiență prin care, la un moment dat trece fiecare dintre noi. Un conflict între o clientă care nu știe ce să aleagă și un chelner care oferă tot. Ajungând pe lumea cealaltă, îl întâlnesc pe Dumnezeu care le încurcă și mai tare.
◾„Căutam actriță pentru rolul lui Dumnezeu și la o repetiție Maia Morgenstern mi-a propus să joc eu. Am zis "da" în glumă și m-am văzut pe afiș. Rodica Mandache a încurajat inițiativa și mi-am zis: "este cea mai tare modalitate să te răzbuni pe un regizor". Nu intenționez să continui. Sergiu Nicolaescu e unic. Dar această experiență m-a făcut să-mi iubesc și mai mult meseria. Și da, merit să fiu invidiată. Un debut în această companie își dorește oricine. Pentru noi e mai mult decât un spectacol. E o bucurie. V-o împărtășim.” Chris Simion - Mercurian

Atenție! Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:
- dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol și timpul de montare permite acest lucru, reprezentaţia se mută la una dintre sălile teatrului. Dacă acest lucru nu este posibil, fie se reprogramează, biletele rămânând valabile, fie se restituie banii pe bilete, fie biletele pot fi schimbate pentru un alt spectacol din programul Amfiteatru.
- dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se suspendă, nefiind posibilă reprogramarea ei și nici rambursarea costului biletului.

Bilete și informații despre calendarul Amfiteatru TNB: www.mystage.ro/#/amfiteatru-28

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?