Spectacolul "Dansând pe pământul lui NETER"

Imagini

Informații

Data: 26 Septembrie 2021, 19:00 Duminică
Preț: 65 lei
Evenimentele trecute
  • 24 Septembrie 2021, 19:00 Vineri

Descriere

„Dansând pe pământului lui NETER”, primul concept regizoral și coregrafic, semnat Elena Duicu.

Elena Duicu, dansatoare profesionista de dans sportiv si artista, medaliată la nivel mondial, pune pentru prima oară în scenă un spectacol de dans inovator în România. Premiera va avea loc la Brașov, pe data de 1 septembrie la centrul Cultural Reduta și pe 24 și 26 septembrie la București, Teatrul Bulandra, în sala Liviu Ciulei.
Spectacolul de dans combină eleganța, rafinamentul și pasiunea Dansului sportiv, a Tango-ului și a Flamenco-ului. Elena Duicu își face debutul ca și coregraf, punându-și în scenă viziunea artistică menită să revoluționeze societatea, împreună cu echipa sa de performeri premiați și recunoscuți la nivel național și internațional. Împreună, vă invită să vă alăturați lor în această călătorie mistică și inițiatică.

„Cine suntem? Unde suntem? Și mai mult decât atât, încotro ne îndreptăm?

Povestea se bazează pe călătoria inițiatică a eroului din fiecare din noi, trăită în pași de dans.

Spectacolul ne invită să reflectăm asupra relației cu noi înșine, cu societatea și cu divinitatea. Cine ne conduce viața: noi sau cei din jurul nostru prin influența pe care o au asupra noastră?

Neter este cuvântul egiptean pentru Dumnezeu.

La începutul timpurilor, Neter a creat omul oferindu-i liberul arbitru. Acum depinde doar de el ce alege în fiecare clipă și cum își creează propriul univers. Când conflictul ajunge la apogeul său, vălurile iluziei cad, timpul stă în loc, iar Binele și Răul, Supranaturalul și Naturalul, Femeia și Bărbatul se contopesc. Dansul devine un ritual, un vehicul al experienței transformatoare, îndeplinindu-și astfel funcția primară ancestrală.

Povestea este inspirată din realitate, fiind o poveste a tuturor, o poveste fără sfârșit, căci începe și se termină cu fiecare decizie pe care o luăm.”

Muzica: Lucas Molina Perez; Scenografie: Atelierul de Decoruri, Marian Paraschiv; Design costume: Andreea Manea; Performeri:Elena Duicu, Robert Vlădescu, Anne Bezusenco, Mihai Paraschiv, Lucas Molina Perez, Luana Chebeleu, Daniel Petre, Laura Petrișan

Contact:

Elena Duicu

Telefon 0720992795

Email duicu.elena0@gmail.com

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?