Spectacolul "Domnișoara Iulia"

Imagini

Informații

Data: 25 Ianuarie 2022, 19:00 Marți
Evenimentele trecute
  • 17 Ianuarie 2022, 19:00 Luni
  • 18 Iulie 2021, 17:00 Duminică
  • 17 Iulie 2021, 20:00 Sâmbătă

Descriere

DOMNIȘOARA IULIA
De August Strindberg
În distribuție: Dana ROGOZ, Richard BOVNOCZKI și Mihaela TROFIMOV
Regia: Andrei și Andreea Grosu
Scenografie: Vladimir Turturica
Muzică: Mihai Dobre
Spectacolul este o producție Caleido
Dramă | + 16 ani | 1 h 20 min | Sala Mare

Pentru noi, în momentul acesta al vieții, Domnișoara Iulia e un text cu raze X care ajung până la oase. E despre cum se descompun oamenii în nopțile nedormite și despre mersul pe sfoară fără plasă de siguranță. Ne fascinează cel mai crud și mai devorator Strindberg. E un studiu care te trage adânc sub apă până când simți că nu mai vezi lumina.” – Andrei și Andreea Grosu, regizori

BILETE:

Eventbook

https://eventbook.ro/the.../bilete-domnisoara-iulia-

TomTix

https://www.tomtix.ro/evenimente/9466-domnioara-iulia

https://www.tomtix.ro/evenimente/9467-domnioara-iulia

Biletele digitale îţi sunt livrate instant prin email. Simplu. Rapid. Nu necesită printare.
***
Sănătatea și siguranța spectatorilor și colaboratorilor noștri sunt extrem de importante pentru noi, de aceea am implementat o serie de măsuri de prevenire, în linie cu recomandările autorităților, astfel încât să vă simțiți permanent în siguranță cand veți participa la evenimentele unteatru.
Participarea la evenimentele unteatru este permisă doar în următoarele condiții:
În conformitate cu Hotărârea CMBSU nr. 61 din 02.10.2021 privind stabilirea măsurilor aplicate în contextul pandemiei de COVID-19, accesul la spectacolele organizate în interior va fi permis exclusiv persoanelor care dețin certificatul digital UE privind COVID-19. Acesta se eliberează persoanelor vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.
Documentele vor fi verificate de staff-ul organizatorilor și de personalul care va asigura paza și protecția evenimentului. Unicul scop al procedurii de verificare este acela de a permite sau de a refuza, după caz, acceptul spectatorilor în spațiul dedicat evenimentului.
În zona de acces se va efectua un triaj observațional precum și măsurarea temperaturii participanților. Nu va fi permis accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree), a celor a căror temperatura este mai mare de 37.3 grade Celsius sau a celor care refuză verificarea temperaturii.
Purtarea măștii de protecție este obligatorie pe toată durata participării la eveniment. Pentru o protecție sporită, este obligatoriu ca masca să acopere nasul și gura.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?