Spectacolul "Două Liniuțe"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 5 Iulie 2019, 21:00 Vineri

Descriere

DOUĂ LINIUȚE
de Lia Bugnar

Cu:
Marius Manole
Medeea Marinescu
Istvan Teglas
Cătălin Babliuc
Anghel Damian
Irina Antonie
Lia Bugnar

*Spectacol prezentat în parteneriat cu Michelangelo Films.*

◻️Povești noi nu există, așa că se ia o poveste veche de când lumea, o poveste de iubire între El și Ea, și se mai spune încă o dată. Doar că, poveștile oamenilor fiind tocite de atâta spus, îi mai lăsăm și pe alții să vorbească. Ce ar povesti o banca dintr-un parc, dacă ar sta cineva să o asculte? Ce ar povesti mărunțișurile de prin buzunarele noastre? Ce ar povesti hainele noastre? Cât de mult ar semăna adevarul nostru de oameni cu al lor, de necuvântătoare? Ar semăna așa de puțin și, câteodată, așa de mult, încât spectatorului i-ar mai rămâne doar șansa râsului sau a lacrimii din colțul ochiului.

"Două liniuțe", o comedie tristă pe alocuri sau o drama veselă adeseori, depinde de unghiul din care o privește spectatorul, cât și de ziua bună sau rea pe care a avut-o acesta, până sa se așeze în scaun la teatru. – Lia Bugnar

Atentie!  Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:
- dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol și timpul de montare permite acest lucru, reprezentaţia se mută la una dintre sălile teatrului. Dacă acest lucru nu este posibil, fie se reprogramează, biletele rămânând valabile, fie se restituie banii pe bilete, fie biletele pot fi schimbate pentru un alt spectacol din programul Amfiteatru.
- dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se suspendă, nefiind posibilă reprogramarea ei și nici rambursarea costului biletului.

Bilete și informații despre calendarul #AmfiteatruTNB: www.mystage.ro/#/amfiteatru-28

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?