Spectacolul "Dumnezeul de a doua zi"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 31 Mai 2019, 20:00 Vineri
Evenimentele trecute
  • 15 Mai 2019, 20:00 Miercuri
  • 6 Aprilie 2019, 20:00 Sâmbătă
  • 6 Aprilie 2019, 18:00 Sâmbătă

Descriere

„Dumnezeul de a doua zi’ este un text scris sub forma unei succesiuni de monoloage, fiecare dintre ele nefiind altceva decât o fotogramă/fotografie a unui caracter, a unei stări sufletești sau a unui moment de viață, iar soluția folosită pentru developarea acestor fotograme/fotografii este un amestec seducător de ironie și autoironie. Rezultatul: un text comic și dramatic, în același timp, poetic și violent deopotrivă. Violent prin simplitatea și exactitatea cu care pune diagnosticul, fără să judece și fără să condamne.
Textul poate fi citit în mai multe feluri: ca o poveste de dragoste romantică sau ca trei povești de dragoste; ca drama unui cuplu sau ca dramele a trei cupluri; ca o satiră la adresa societății românești de azi sau ca o invitație la o meditație asupra sensului dimineților de a doua zi (pentru că, nu-i așa, orice s-ar întâmpla există întotdeauna o nouă bună dimineață).
Dar, întâi de toate, el TREBUIE citit ca o poveste despre părinți și copii. Sau, mai exact, ca o poveste despre părinți, copii și Dumnezeu. Un Dumnezeu de a doua zi … cu felul lui ciudat de a aranja lucrurile." - Claudiu Goga

Spectacol nerecomandat tinerilor sub 16 ani!

Cu:

Mirela Oprișor și Vlad Zamfirescu

Regia: Claudiu Goga
Scenografia: Ștefan Caragiu

Durata: 1h 30 min

Preț bilet: 29.16 RON

Din respect pentru actori și public avem rugămintea de a vă prezenta cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului. După ora începerii reprezentației, biletele își pierd valabilitatea.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?