Spectacolul "Funeralii fericite"

Imagini

Informații

Data: 23 Septembrie 2023, 20:00 Sâmbătă
Evenimentele trecute
  • 16 Iulie 2023, 19:00 Duminică
  • 2 Iulie 2023, 19:00 Duminică
  • 21 Aprilie 2023, 20:00 Vineri

Descriere

Umor negru, tragicomedie.
O comedie nebuna care ne arata ca oamenii vor gasi umor in cele mai neasteptate locuri si situatii.
Un priveghi balcanic, personaje principale fara puls, colegi de santier, iubite, amante, bocitoare, lautari si prostituate trec prin intamplari care depasesc orice asteptare si care or sa te faca sa razi cum nu stiai ca este posibil.
Piesa "Cu sufletul nu-i de glumit" a lui Dimitri Dinev este o opera care te face sa hohotesti si sa te simti vinovat ca o faci, sa plangi cu un ochi si cu celalalt sa privesti spre viitor, sa vrei sa fii mort si in acelasi timp sa traiesti cum nu ai trait niciodata.

Povestea lor incepe intr-un apartament mic din centrul Vienei unde sotia decedatului Nikodim Austricul asteapta venirea colegilor din Serbia, Bulgaria si Romania, pentru priveghi. Lucrurile incep sa se incurce in momentul in care invitatii raman singuri. Alcoolul, suferinta, iubirea si prostia scot tot ce este "mai bun" la iveala din colegii indurerati si incepe desfraul. Din momentul in care hotarasc sa-l așeze pe Nikodim la masa pentru un paharel mic, totul o ia repede la vale si nebunia este de neoprit.
O capodopera care te impinge sa-ti privesti viata, si asa scurta, si sa te intrebi daca ai reusit sa faci tot ce ti- ai dorit.


Distributia: Daniela Purcarea, Ioana Chelmus, Cristina Ioana Casian, Stefan Alexandru Iancu, Eduard Bot, Pantelimon Adrian, Teo Dragan, Petre Cismigiu
Regia: Florin Fratila
Durata: 1h45

Nerecomandat persoanelor sub 14 ani.

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?