Spectacolul "Ghici cine te suna?!"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 19 August 2021, 20:00 Joi
Evenimentele trecute
  • 15 Iulie 2021, 20:00 Joi

Descriere

Unora le place teatrul. Si jazz-ul. Si vinul.
Luna iulie vine cu seri pline de surprize. Inaintea fiecarui spectacol din perioada 7 – 31 iulie, te asteapta o intalnire muzicala cu saxofonistul Vicentiu Manta, intr-o atmosfera racoritoare. Primesti din partea casei un pahar de vin si invitatia de a socializa cu ceilalti participanti, chiar inainte de spectacol. Iesi din rutina si bucura-te de experienta serilor de teatru si jazz la Teatrul Elisabeta!
Regie: Tania Popa
Adaptarea: Andreas Petrescu
Scenografie: Roxana Radut
Asistenta regie: Daria Danciu
Muzica originala: Liviu Elekes
Durata: 2h (fara pauza)
Tip spectacol: comedie

Distributie:
Nadia: Tania Popa
Igor: Andreas Petrescu
Paul: Leonid Doni
Maria: Alexandra Velniciuc
Adi: Vladimir Draghia
Raluca: Laura Cosoi
Victor: Bogdan Albulescu
Ana: Ramona Niculae

Desfasurator:
19:30 – 20:00 jazz, vin si socializare
20:00 – 22:00 spectacol de teatru

Pret Bilet: 60/70/80/90 lei
*intreaga experienta este inclusa in pretul biletului

Sinopsis

Numele actritei Tania Popa este foarte cunoscut publicului de teatru si film din Romania. Detinatoare a mai multor premii, Tania Popa si-a inceput activitatea artistica in anul 1993. A avut roluri importante in peste 20 de filme si a jucat in mai mult de 40 de piese de teatru. In anul 2019 a debutat ca regizor teatral cu spectacolul “Ghici cine te suna?!”.

Comedia “Ghici cine te suna?!”, intr-o adaptare pentru scena de Andreas Petrescu, se bucura de o distributie de exceptie, formata din actori iubiti de publicul larg precum: Tania Popa/Mihaela Mihaescu, Andreas Petrescu/Victor Bucur, Leonid Doni/Gabi Costin, Alexandra Velniciuc/Ela Ionescu, Silviu Mircescu/Vladimir Draghia, Catalina Grama (Jojo)/Laura Cosoi, Vitalie Bichir/Bogdan Albulescu, Maruca Baiasu/Ramona Niculae.

Telefonul mobil poate dezvalui viata ascunsa a fiecaruia dintre noi. Suntem toti vulnerabili in fata unui obiect tangibil, accesibil tuturor, care a devenit o copie a vietii noastre pana in cel mai ascuns amanunt. O cutie neagra care ne stocheaza obsesiile si realitatea paralela a mesajelor, fotografiilor si a apelurilor din fiecare zi. Ritmul actiunii creste si capteaza atentia spectatorului pe parcurs, in timp ce rasturnarile de situatie si povestile personajelor se intercaleaza cu sunetul produs de telefoanele mobile.

GHICI CINE TE SUNA?! O piesa de teatru care te face sa razi in hohote, dar care te si sperie un pic, care te face sa realizezi ca uneori ai putea ierta mai usor. Este o piesa de teatru care te face sa iti dai seama ce ai de pierdut, ce castigi si ce gandesti cu adevarat, dar nu ai curajul sa recunosti.

O eclipsa de luna, o petrecere… Cineva se gandeste la un joc. Cum ar fi sa lasam telefoanele pe masa si sa raspundem pe speaker? De aici toata lumea se prabuseste. Fiecare isi arata adevarata fata. Nimic nu mai poate fi la fel vreodata. Iti suna cunoscut? Seamana cu viata ta un pic? La teatru poti vedea cum ar fi… Si totusi, daca nu am juca niciodata acest joc? Poate ar fi mai bine daca ai trai in lumea reala, nu in cea virtuala.

Un spectacol care te da peste cap. Chiar daca stai pe scaun… daca mai gasesti locuri, evident.

Cumpara Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?