Spectacolul "Godotino"

Imagini

Informații

Data: 5 Decembrie 2021, 11:00 Duminică

Descriere

Godottino este primul serial de teatru pentru copii – o producție originală a Teatrului Godot.

Credem în educația copiilor prin cultură. Prin crearea acestui personaj încercăm să le oferim celor mici atât un foarte bun prieten, cât și un model de la care să învețe.
Fă cunoștință cu Godottino: „Eu sunt Godottino și am 9 ani. Da, da, cu tine vorbesc, cu tine care citește acum aceste rânduri. Sunt elev și îmi place tare mult știința. Mai exact robotica, dar nu numai, pentru că eu sunt tare curios. Câteodata, prietenii mei spun că sunt enervant de curios. Dar ce să fac dacă nu mă pot abține și vreau tot timpul să aflu lucruri noi? Așa sunt eu. De aceea întrebarea mea preferată este …de ce. Si a ta? Cool! Atunci vrei să fii lângă mine și să trecem impreuna prin toate aventurile pe care ți le-am pregătit? O să fie super fun. Vom învăța împreună despre cum a fi deștept este cool, despre ce putem face pentru a ajuta mediul înconjurător. Vom afla că minciuna nu ne aduce nimic bun, despre cum să facem fata bullyingului, despre incluziune și acceptare. Vom descoperi cum calculatorul ne poate fi prieten și nu dușman. Și nu în ultimul rând, vom descoperi ce înseamnă familia și prietenia, cum fără ele ne este imposibil să mergem mai departe, să evoluam. De aceea îți propun sa-mi fii alaturi și sa devenim prieteni. Vrei?c

Regia si scenariul: Gina Lazar

Distributia: Andrada Fuscas, Ana Maria Pop, Andreea Sovan, Vlad Brumaru, Valentin Paraschivu/Vlad ionut Popescu

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?