Spectacolul: "Hai, să vorbim despre viață!"

Imagini

Informații

Data: 14 Ianuarie 2022, 20:00 Vineri
Evenimentele trecute
  • 29 Decembrie 2021, 20:00 Miercuri

Descriere

Hai, să vorbim despre viață!
de Ana Sorina Corneanu
Un performance susținut de Florentina Țilea
Regie: Zsuzsánna Kovács
"Prinsă între ceea ce își dorește și ceea ce societatea consideră a fi indispensabil, Greta își construiește, minuțios, un plan de evadare psihologic, care se schimbă în fiecare moment. Un roller coaster al minții umane, o introspecție a sufletului în căutările adevărului, o piesă despre cine suntem… atunci când nu ne raportăm la ceea ce se așteaptă ceilalți să fim". Ana Sorina Corneanu
Pe cât de direct sună invitația Anei Sorina Corneanu, Hai, să vorbim despre viață!, pe atât de informal și degajat este și conținutul monologului dramatic pe care ni-l propune sub acest titlu tânăra actriță și scriitoare, monolog care – iată! – reușește să urce pe podiumul concursului UNITER ”Piesa anului”, fiind desemnată drept ”cea mai bună piesă a anului 2019”!
“Un recital dramatic de o asemenea intensitate emoţională şi durată, singură în scenă, plutind din greu (şi totuşi, atât de uşor!) printre nişte idei şi sentimente interioare, dar şi printre umbrele oferite ca "sprijin" de regie şi scenografie... nu e la îndemâna unei actriţe obişnuite. Or, după toată această performanţă, sclipirea din ochi, senzaţia de benefică epuizare detectabilă la sfârşitul acestui recital de mare forţă pe care îl reuşeşte Ţilea, o plasează cu siguranţă în galeria de onoare a femeilor din teatrul românesc actual”. Bogdan Burileanu, Liternet – Imposibila plutire. Hai să…! Hai, să vorbim despre viață!
Scenografie: Gabi Albu
Coregrafie: Florin Fieroiu
Muzica: Călin Țopa
Light design: Mircea Mitroi
Regia tehnică: Adrian Ionescu

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?