Spectacolul "Hainele cele noi ale Imparatului"

Imagini

Informații

Data: 4 Noiembrie 2023, 11:00 Sâmbătă
Evenimentele trecute
  • 29 Aprilie 2023, 11:00 Sâmbătă
  • 8 Aprilie 2023, 11:00 Sâmbătă
  • 25 Februarie 2023, 11:00 Sâmbătă

Descriere

Celebrul basm a lui Hans Christian Andersen a dat naștere unui spectacol plin de umor și învățăminte.
În esență este o poveste despre mândrie, minciună și adevăr evocată cu talent de actorii Teatrului Coquette. Când trufia este alimentată în mod constant, aceasta se transformă în prostie. O poveste cu haz, cu răsturnări de situație și cu tâlc, la care Teatrul Coquette vă așteaptă cu drag.

Împăratul, căci despre el este vorba își dorește mereu să fie cel mai iubit, dar din păcate nu prea stie cum sa obțină această dragoste unanimă din partea supușilor. De aceea începe să creadă că prin apariția lui în public în haine care mai de care mai frumoase sau mai sclipitoare reușește să-și cucerească poporul, care nu-și dorește altceva decât un suveran bun, drept și înțelept. Oare va reuși acesta să se facă plăcut și acceptat cu adevărat de către popor?

Distribuția: Ruxandra Bălașu, Mihai Căpățînă, Gabriel Costan și Ingrid Bonța

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?