Spectacolul "Hamlet it be"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 5 Iulie 2019, 18:00 Vineri

Descriere

HAMLET IT BE 
după William Shakespeare și Aldo Nicolaj

Regie: Octavian Jighirgiu
Scenografie: Alina Dincă-Pușcașu
Coregrafie: Alice Șfaițer

Distribuție: Ana Baroi, Ana Boatcă, Andrei Butnaru, Marian Chiculiță, Ioana Dobrea, Florin Gardan, Răzvan Grosu, Mălina Lazăr, Mara Lucaci, Mădălina Mantu, Nicolae Racoviță, Ștefania Sandu, Ciprian Ungureanu, Mihai Vodă, Claudiu Vrabie

Durată: 1h 30min.

Când Hamlet își ia liber din “Hamlet” la Elsinore se instaurează anarhia. Spectacolul studenților ieșeni propune o abordare intertextuală a celebrei drame, prin mixarea unor pasaje cheie din textul original cu perspectiva propusă de Aldo Nicolaj în al său “Hamlet în sos picant”. Balansul între cele două lumi, cea a personajelor shakespeariene și “zornăitoarea” echipă din bucătăria palatului, devine un bun prilej de relevare a inerentelor probleme care apar în măruntaiele procesului scenic. În fapt, “Hamlet it be” propune o cursă cu obstacole a unei clase de studenți-actori în încercarea disperată de a face față unei alte crize decât cea închipuită de Shakespeare: conflictul actorilor dincolo de personaje. E teatru, e viață? Aceasta-i întrebarea! Căutăm împreună răspunsul într-un exercițiu de echilibristică pe linia de demarcație dintre ele, linie ce se tot subțiază sub ochii noștri.

producție Universitatea de Arte "George Enescu", Iași

‼Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.
Se vor emite bilete cu titlu gratuit cu trei ore înainte de începerea spectacolului.
‼Fără rezervări în prealabil.

Detalii despre eveniment, program, școli și spectacole puteți găsi pe www.arcub.ro, www.fistromania.ro și pe pagina de Facebook a festivalului.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?