Spectacolul "Hansel și Gretel"

Imagini

Informații

Data: 4 Martie 2023, 11:00 Sâmbătă
Evenimentele trecute
  • 26 Noiembrie 2022, 11:00 Sâmbătă

Descriere

Doi copii abandonați într-o pădure, descoperă un mare adevăr - iubirea de frate învinge orice obstacol. Niciun pericol din lume nu-ți stă în cale atunci când ai alături un om care crede în tine, un om pe care ești gata să-l aperi cu prețul propriei vieți.
Pădurea adâncă, cu pericolele și capcanele sale este lumea noastră prin care înaintăm la orice vârstă și în fiecare zi în căutarea unui sens în viață și pentru a găsi un drum mai bun.

Poate, dacă fiecare dintre noi am avea doar grija noastră, am înainta mai lesne, am avansa mai ușor, dar am fi singuri și nu am putea face niciodată față abandonului. Dragostea, responsabilitatea și solidaritatea sunt elementele cheie care ne ajută să ne regăsim și să reușim să trecem peste orice obstacol și să înfruntăm forțele malefice.

Unul dinte cele mai cunoscute basme ale copilăriei – ”Hansel și Gretel” -, stă la baza spectacolului cu același nume, realizat de Teatru Infinit într-o concepție nouă și originală. Un spectacol destinat copiilor, recomandat și adulților.

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?