Spectacolul "Încurcătură la nivel înalt"

VOI MERGE 1

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 17 Mai 2018, 19:00 Joi
Preț: 50, 60, 70 Lei
Evenimentele trecute
  • 21 Aprilie 2018, 17:00 Sâmbătă
  • 9 Noiembrie 2017, 19:00 Joi
  • 28 Septembrie 2017, 19:00 Joi

Descriere

Prima productie a Teatrului Elisabeta, “Incurcatura la nivel Inalt” este o adaptare dupa piesa “Out of order” a dramaturgului englez Ray Cooney , pentru care a fost premiat In nenumarate randuri, printre care si Laurence Olivier, premiu ce recunoaste excelenta In teatrul profesionist britanic. Cooney este considerat unul dintre cei mai importanti autori britanici de comedie, decorat In 2005 cu titlul de Ofiter al Ordinului Imperiului Britanic.

Actiunea spectacolului se petrece Intr-un hotel londonez, unde ministrul Richard Willey Isi da Intalnire cu secretara unui lider din opozitie, desi ar fi trebuit sa asiste la o sedinta parlamentara importanta. Situatia acestora devine una destul de Incurcata pentru ca In camera de hotel se descopera cadavrul unui barbat. Fiindca raportarea acestui incident ar scoate la lumina relatia de adulter a celor doi, se hotarasc sa ascunda cadavrul gasit langa fereastra. Planurile acestora sunt date peste cap de catre interventia directorului suspicios a hotelului, a chelnerului care ar face orice pentru un bacsis sanatos, a sotilor furiosi,dar nu In ultimul rand de secretarul neIndemanatic, de trezirea cadavrului sau de fereastra ce produce dureri de cap la propriu.

Decorul creat de Iuliana Gherghescu care recreaza interiorul Westminster Hotel de pe malul Tamisei se Incadreaza perfect cu izul “belle epoque” a Teatrului Elisabeta, cel mai spatios teatru independent din tara, cladire ce a gazduit In trecut atat Micul Senat al Romaniei cat si fostul Club Austro Ungar.

Regia este semnata de Serban Puiu, scenografia de Iuliana Gherghescu iar traducerea piesei a fost realizata de catre Irina Margareta Nistor.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?