Spectacolul "Lettice & Lovage"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 18 Octombrie 2018, 19:00 Joi
Preț: 40 Lei
Evenimentele trecute
  • 21 Mai 2018, 20:00 Luni
  • 16 Aprilie 2018, 19:00 Luni
  • 25 Ianuarie 2018, 19:00 Joi

Descriere

„Lettice & Lovage” este o savuroasă comedie satirică, scrisă în 1987, special pentru  actrița Maggie Smith și spune, într-un stil plin de umor fin și nuanțat, British, povestea întâlnirii dintre Lettice Douffet (o femeie pasionată de istorie, teatru și bucătărie  elisabetană), ghid turistic la Conacul Fustian, conac bântuit (în opinia ei) și Charlotte  (Lotte) Schoen, aparent rigidul reprezentant al Consiliului Conservării și Protejării  Obiectivelor Istorice ale Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord.
 
Ca în fiecare loc de muncă, Lettice decide să urmeze „regula celor trei Δ, regulă  moștenită de la mama ei, imaginând fapte grandioase petrecute pe Marea Scară a Conacului. Lotte o concediază, dar are revelația întâlnirii unui om „spectaculos”, pe care, săptămâni mai târziu, simte nevoia sa îl caute. Lotte îi va împărtăși acesteia faptul că a moștenit de la tatăl ei (proprietarul Editurii Perseus), „ochii” pentru frumos, pentru construcțiile cu arhitectură  splendidă, care dau identitate.
 
Cele două petrec tot mai mult timp împreună, reînviind scene din istorie și, inevitabil, se produce un accident, care conduce la un proces public. Cel mai intrigat de toate întâmplările ciudate care declanșează accidentul este avocatul Bardolph, un profesionist prins fără voia sa în mrejele imaginației actriței Lettice Douffet.
 
Ce au în comun Lettice Douffet, Charlotte Schoen și Maria Stuart, regina Scoției rămâne să descoperim împreună.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?