Spectacolul "Luna de miere cu piper"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 21 Martie 2020, 18:00 Sâmbătă
Evenimentele trecute
  • 28 Februarie 2020, 19:00 Vineri
  • 14 Februarie 2020, 19:00 Vineri
  • 20 Decembrie 2019, 19:00 Vineri

Descriere

O domnisoara si doi pretendenti, o casatorie din iubire si o luna de miere… inocenta?! Un spectacol sub atenta supraveghere a socrilor… Da, intr-un adevarat taram al neintelegerilor, veti patrunde in „Luna de miere cu piper”.

Adaptare scenica de Serban Puiu dupa textul “N-aveti nimic de declarat?” al autorilor Maurice Hennequin si Pierre Veber
Regie: Serban Puiu
Costume: Roxana Radut
Scenografie: Andrei Radut
Traducerea: Raluca Ghervan
Tip spectacol: comedie
Distributie:
Robert de Trivelin: Lucian Ghimisi
La Baule: Cosmin Selesi
Dupont: Cristian Boeriu
Doamna Dupont: Tania Popa
Ernestine: Mirela Stoian
Zézé: Teodora Daiana Pacurar
Frontignac: Stefan Pavel
Prix de Rome: Daniel Nuta
Paulette de Trivelin: Madalina Mihai
Pret Bilet: 60/70/80/90 lei

Sinopsis
„Luna de miere cu piper” este un spectacol cu totul si cu totul special. Textul acesta are o poveste aparte, pentru ca are o legatura interesanta cu una dintre comediile fenomen ale Teatrului Elisabeta.

In textul piesei „Puricele in ureche” personajul principal interpretat de Lucian Ghimisi are un monolog unde povesteste despre o piesa de teatru numita „N-aveti nimic de declarat?”. De aici a pornit interesul regizorului Serban Puiu pentru o noua productie ce va va cuceri iremediabil. Ca om de cultura, regizorul comediilor fenomen, a descoperit despre ce piesa de teatru este vorba si a adaptat-o special pentru scena Teatrului Elisabeta.

Piesa „N-aveti nimic de declarat?” de Maurice Hennequin si Pierre Veber a fost redescoperita de noi si v-o prezentam cu titlul „Luna de miere cu piper”… O comedie marca Teatrul Elisabeta ce va va face sa radeti incontinuu.

Piesa concurenta de peste un secol a comediei „Puricele in ureche” vine pe scena Teatrului Elisabeta regizata de Serban Puiu, cu o distributie de exceptie ce va va incanta.

In „Luna de miere cu piper” veti intalni un aer frantuzesc ce va va ameti…

Paris, o casa de aristocrati, o fata de maritat, o logodna nereusita finalizata cu o casatorie din iubire, dar cu alt mire… Un amestec total de iubire, gelozie, infidelitati, ascunse aparent bine dupa un paravan pavat cu flori de unde curge numai lapte si miere.

Cum credeti ca va reactiona o mireasa virgina… ramasa neprihanita dupa luni bune de mariaj?! Cum vor manevra socrii aceasta situatie de neacceptat, veti afla trecand pragul Teatrului Elisabeta pentru a vedea cea mai noua productie… „Luna de miere cu piper”.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?