Spectacolul "Moștenirea"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Informaţii

Data: 14 Octombrie 2017, 19:30 Sâmbătă
Evenimentele trecute
  • 16 Septembrie 2017, 19:30 Sâmbătă
  • 18 Septembrie 2016, 19:30 Duminică
  • 17 Septembrie 2016, 19:30 Sâmbătă

Descriere

de Lucia Verona

Olga Delia Mateescu este „moștenitoarea” de la Teatrul Coquette. Mireille Petit, o femeie trecută de prima tinerețe, dar plină de farmec își îndeplinește visul de o viață, acela de a locui în Paris și a fi cetățean francez. Ce a sacrificat ea pentru acest vis? A devenit captivă în propriul vis, fără a mai exista cale de scăpare și e ca și o pasăre într-o colivie de aur.

În urma unei călătorii în Martinica, o sora se substituie celeilalte, mizând pe asemănarea fizică dintre ele. De aici încep să apară pericolele de a fi descoperită și acum trecutul secret al surorii o ia prin surprindere, punând-o în situații care mai de care mai dificile. Ea ține un jurnal video pentru a-și alina singurătatea. Cui i se poate destăinui?

„Moștenirea” de Lucia Verona este un spectacol plin de surprize și mister, elegant, o combinație între comedie, drama și mister, un spectacol cu gust de șampanie. În ce constă moștenirea? Cine, ce și de la cine moștenește?

Cu: Olga Delia Mateescu

Scenografia: Daniel Divrician

Regia: Ingrid Bonța

vineri 16 septembrie la ora 20.30 - in aceeasi zi cu avanpremiera spectacolului "Mostenirea" de Lucia Verona, Teatrul Coquette incheie Stagiunea TEATRU IN TVR cu spectacolul "Mondeni-tati", excelenta comedie la care se rade de la inceput la final.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceţi emailul şi parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceţi adresa de email şi parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriţi să unificaţi ambele conturi de utilizator?