Spectacolul: "O farsa de doi lei"

Imagini

Informații

Data: 17 Martie 2023, 19:00 Vineri
Evenimentele trecute
  • 10 Februarie 2023, 19:00 Vineri
  • 13 Ianuarie 2023, 19:00 Vineri
  • 20 Noiembrie 2022, 16:00 Duminică

Descriere

WonderTheatre anunță o nouă premieră pentru întreaga familie, comedia “O farsă de doi lei” cu Dragoș Huluba, Cătălina Grama Jojo, Andrei Mateiu, Paula Chirilă, Paul Ipate și Maria Obretin.
Spectacolul e regizat de Răzvan Oprea care semnează și traducerea și adaptarea textului lui Marc Fayet, unul dintre cei mai premiați autori francezi de comedie.

Trei cupluri, o casă de vacanță închiriată și tradiția unor vacanțe împreună, cool, burgheze și pline de istorii simpatice înseamnă o rețetă a unei prietenii frumoase. Cănd 2,20 euro sunt lăsați pe o măsuță din casa de vacanță ca un test, dispariția lor miraculoasă generează un val de mărturisiri care le pune în pericol vacanța.

Spre surprinderea dar și amuzamentul spectatorilor, această sumă infimă face posibilă distrugerea unor prietenii, crearea de alianțe, activarea unor forme atroce de lăcomie și egoism.

Ceea ce se întâmplă îl va surprinde chiar și pe autorul farsei pentru ca ”dezastrul din cuplu”, băgat întotdeauna sub covor, reușește cumva să explodeze exact atunci când nu îți dorești ca ”rufele să fie spălate” alături de prieteni.

Publicul râde și își învață lecția într-o comedie scrisă de Marc Fayet care se joacă în Franța de foarte mulți ani cu foarte mare succes.

WonderTheatre este un proiect de teatru independent creat de Rollywood Film pentru producție itinerantă, spații neconvenționale, săli de teatru și de cinema. WonderTheatre produce entertainment și experiențe memorabile pentru spectatorul modern pasionat de cinema, teatru și televiziune, conectat la realitate, dornic de divertisment de bună calitate dedicat întregii familii.
Regia: Răzvan Oprea
Distribuție: Paula Chirilă, Maria Obretin, Catalina Grama, Andrei Mateiu, Dragoș Huluba, Paul Ipate

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?