Spectacolul "Pradatorul"

Imagini

Informații

Data: 16 Septembrie 2022, 20:00 Vineri

Descriere

O rapire sau o poveste de dragoste?
"Pradatorul" este un spectacol care ascunde sub valul dulce si ignorant al comediei, un protest impotriva banalului. Un spectacol care da viata pornirilor si poftelor imorale care zac in fiecare dintre noi.

Ben un barbat psihotic si inadaptat la cerintele societatii, o rapeste pe Gloria, o tanara femeie complacuta perfect la viata anosta a omului simplu. Dupa un parcurs plin de jocuri de putere, destinele lor se contopesc in cel mai neobisnuit mod cu putinta.

Poate o relatie sa inceapa cu o rapire? Exista sindromul Stockholm sau uneori sa fii rapit, este exact gura de aer de care ai nevoie?

"Pradatorul" este o freasca urbana care ne invita sa privim adanc in dorintele si principiile noastre.

"Omule, cica, fii supraom, inalta-te deasupra omeniei tale, pana sus in sferele trancedentale!! Realitatea insa, ti-o spun eu!! Omule ca sa fii ceea ce esti, terfeleste-te... injoseste-te, coboara, mai jos, tot mai jos, jos de tot!"

Regia:

Florin Frățilă


Distributia:

Iulia Alexandra Neacșu

Boț Eduard

Durata: 1h15

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?