Spectacolul "Privește cerul"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 31 Martie 2020, 19:00 Marți

Descriere

Un spectacol de Bolohan Bogdan
Breakdance și teatru-dans.

„Cu un suflu proaspăt, energie, umor și dramatism pe scena Teatrelli, Bogdan Bolohan, Cristina Diatcu, Cristian Dragoș Roșu, Laurențiu Ioan Ioanovici, Bogdan Zamfir și Bogdan Pleșa ne spun prin dans și mimică o poveste cu un mesaj extrem de actual. […] Vă îndemn să vedeți spectacolul pentru că este teatru tânăr, pentru că este ceva nou, autentic, se simte ca o gură de aer proaspăt și aduce o grozavă stare de bine.” – Ileana Andrei

În viteza mediului urban, în agitația vieții de birou din care adesea nu mai reușim să ne desprindem pentru a ne putea bucura de lucrurile simple – un spectacol ne face o invitație.
Când ceea ce înseamnă rutina zilnică ne sugrumă, iar tehnologia devine indispensabilă, dar în același timp acapartoare – un artist ne spune:

Privește cerul…
Bogdan Bolohan și-a început cariera chiar ca dansator de breakdance pe străzile Bucureștiului. Astăzi, a devenit coregraful uneia dintre cele mai de succes emisiuni din țară, „Românii au talent!”. Și a reușit să pună împreună într-un spațiu cult street dance-ul și teatrul și să armonizeze cele două sfere culturale într-un mod absolut unic.
„Privește cerul…” aduce pe scena Teatrelli această combinație inedită: mișcări de breakdance pe un fundal sonor de muzică clasică și videoproiecții. Totul într-un spectacol de teatru-dans cu un suflu proaspăt și un mesaj extrem de actual.
În crearea spectacolului, Bogdan Bolohan s-a lăsat inspirat de mesajul artistului român care – deși își păstrează anonimatul – a reușit să cucerească atât Bucureștiul, cât și Parisul cu îndemnul său simplu, devenit viral, scris pe ziduri părăsite, pereți de clădiri: privește cerul... / regarde le ciel...

Regie, concept și coregrafie: Bolohan Bogdan
Scenografie: Bogdan Bolohan
Light design: Stefan Vasilescu

Cu:
Bogdan Bolohan
Cristina Diatcu
Cristian Dragoș Roșu
Laurențiu Ioan Ioanovici
Bogdan Zamfir
Bogdan Pleșa

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?