Spectacolul "Punguța cu doi bani"

Imagini

Informații

Data: 19 Martie 2023, 11:00 Duminică
Evenimentele trecute
  • 8 Octombrie 2022, 11:00 Sâmbătă
  • 10 Septembrie 2022, 11:00 Sâmbătă
  • 27 August 2022, 17:00 Sâmbătă

Descriere

In spectacolul nostru ne-am folosit de umorul, veselia și povețele scrise de marele nostru povestitor Ion Creanga. Intr-o atmosfera de târg, actorii iși împart rolurile pentru a povesti “Punguța cu doi bani”. Răutatea babei și zgârcenia boierului contrabalansează bunătatea moșului și devotamentul animalului său de companie, cocoșul.
Muzica antrenantă si textul in versuri fac din această poveste un spectacol muzical in care copiii trec alături de personajul principal prin mai multe peripetții.
In final tragem concluzia: “Nu de cele mai multe ori bogăția este o calitate. Bunătatea, curajul și învățătura sunt negreșit demne de urmat.”
Actorii vor da viață personajelor: Florăreasa, Vizitiul Pălămidă, Un țăran, Moșul, Baba, Cocoșul, Găina, Boierul, Pălămidă și cele 3 Cucoane,
Spectacol LIVE de teatru interactiv și cu păpuși, recomandat copiilor cu vârsta de peste 3 ani. Durata: 45 minute.
Powered by Teatru la Cinema
www.teatrulacinema.ro

Un spectacol pus in scenă in cadrul programului Caravana cu Spectacole la Clubul Țăranului - La Mama - Intrarea Monetariei nr. 3, Muzeul Tăranului Român

Powered by Teatru la Cinema

Alte mențiuni:

Preț bilete: 35 lei – adulti, 35 lei - copii, Pentru copiii cu vârsta de peste 1 an se achită bilet.
Biletele la acest spectacol se pot achiziționa online sau direct de la locatie inainte de inceperea spectacolului in functie de locurile ramase disponibile.
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?