Spectacolul "Regatul Cascadelor"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 29 Martie 2020, 19:00 Duminică
Evenimentele trecute
  • 23 Februarie 2020, 18:00 Duminică

Descriere

Cele 7 personaje predominant dansante ale spectacolului sunt balerine si balerini de la „Opera Nationala Bucuresti” si Teatrul National de Opereta si Muzical „Ion Dacian”.

Va invitam la cel mai complex spectacol in care artistii exceleaza in actorie, muzicica , arta acrobatica si dans!

Decorul este viu prin creatia artistica live care se va desfasura in fata spectatorilor prin talentata scenografa Mariana Pachis. Ea va da viata fiecarui tablou al spectacolului prin desene pe nisip ce vor reprezenta fiecare scena a povestii. Filmul viu al tablourilor sunt proiectate pe marele ecran din fundalul scenei. Mariana Pachis are la randul sau in CV participarea si castigarea multor festivaluri nationale si internationale.

Atractiile aeriene sunt create de Ewelyn si Cristian Marinof laureati cu Clovnul de Aur la Festivalului International de Circ de la Monte Carlo, dar si la alte festivaluri internatioinale de gen.

Scenariul, regia si coregrafia sunt semnate de Brindusa Novac. Autoarea, a creat de-a lungul carierei sale peste 80 de spectacole si a incantat peste 3 milioane de spectatori mari si mici. A castigat 43 de premii prin creatiile sale la cele mai mari festivaluri in artele spectacolului din toata lumea, de la Festivalul International de la Monte Carlo pana la Bucuresti .

Avem o echipa minunata, cu cei mai buni profesionisti in artele spectacolului , formata din 19 artisti interpreti , 5 artisti creatori si inca pe atat tehnicienii din spatele scenei care va ofera un spectacol perfect pentru toti cei mari si mici doritori de spectacole de calitate!

Spectacolul va avea avanpremiera pe datele de 26 ianuarie 2020, la ora 18 si 8 februarie de la ora 11

Premiera pe data de 23 februarie de la ora 18.

Spectacolul dureaza o ora si 30 de minute fara pauza.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?