Spectacolul "Şarpele în iarbă"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 13 Aprilie 2018, 20:00 Vineri
Evenimentele trecute
  • 8 Decembrie 2017, 20:00 Vineri
  • 7 Octombrie 2017, 20:00 Sâmbătă
  • 17 Martie 2017, 20:00 Vineri

Descriere

de Alan AYCKBOURN

"Totul se petrece in grădina din spatele casei, o casă pe care o putem presupune incărcată de istorie. Fie şi de istoria de scurtă durată, dar crudă, a unei generaţii.
Amintirea unui tată bantuie emoţiile revederii dintre cele două surori, diferite şi atat de asemănătoare in suferinţele lor. Harta simplă şi decis orientată, imaginată de autor pentru scrierea sa, ermetizează locul dezvăluirilor (al prezentului) intre un teren de tenis părăsit şi spatele casei imbătranite, simplificand dar şi amplificand liniile de energie teatrală care acumulează, pe alocuri, incărcături specifice tragediei.
Ajungand la o inţelegere de acest fel de simplitate, incursiunea in acest teritoriu dramatic a devenit o ocazie de trezire a acelor arhetipuri care intreţin subteran teatraliatea modernă sau veche fără deosebire.
Cele trei actriţe işi asumă cu devotament şi cu multă autocruzime, rolurile, deloc uşoare, deloc comode.
Nu poţi să nu te simţi norocos şi privilegiat, asistand la atat de mult talent şi la atat de multă, smerită, nevoie de dăruire."

Emil Hoştină

"Şarpele in iarbă" este o istorie surprinzătoare, un aliaj puternic de emoţie şi cinism, un thriller impur in care işi fac loc şi momentele de un umor fin, un spaţiu in care coexistă fericit elementul psihologic, frustrarea, neamplinirea, slăbiciunea, teroarea dar şi crunta strategie, crima cu sistem, maleficul. Tot ceea ce se intamplă pe scenă e fascinant, seducător, răscolitor.

Răzvana Niţă

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?