Spectacolul "Tangotic"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 16 Septembrie 2021, 20:30 Joi

Descriere

O apariție inedită în capitala unde tangoul are rădăcini adânci.
Interpret: Anastasia Suru

Chitară: Jose Almar

Percuție: Ati de Chile

Dansatori: Geo Vișan și Maria Panainte

Tangotic este o idee concepută de spirit, care constituie treapta cea mai înaltă de abstractizare în reflectarea realității.

Acest concept are la bază arta tangoului.

Tango înseamnă prezență, conexiune, ritm.

Spectacolul este redat sonor, muzical și vizual prin interpretarea vocală a actriței Anastasia Suru, alături de Jose Almar(chitară) și Ati de Chile(percuție); dar și prin plastică corporală având ca artiști invitați pe Geo Vișan, dans contemporan, și Maria Panainte, tango.

Tangotic este un proiect muzical de Tango Nuevo ce are la bază tangoul argentinian, tangouri și romanțe românești în fuziune cu elemente jazz, rock, afro.

Repertoriul este alcătuit din muzică tradițională argentiniană, romanțe și tangouri românești ale anilor 1920 – 1950, incluzând structuri pe măsuri de tango, milonga și candombe specifice din Argentina, în piese precum Rița de Ioana Radu, Zarazainterpretată de Ignacio Corsini în 1929 vs Cristian Vasile în 1931 și alte piese consacrate de tango argentinian.

O altă față a repertoriului cuprinde tangouri originale ce își câștigă unicitatea prin abordarea abstractă a realității interioare, în piese precum Luna, As de treflă, Romanța celor ce se vând etc.

Suntem un acord în minor cu al șaselea simț! Suntem amestec de real și fantezie!

Recomandăm spectacolul celor ce văd prin ochi, și nu cu ochii…

Ne vedem acolo, unde lumea când închide ochii, cerul își aprinde stelele…

Teatrul Godot funcționează sub forma unui Café-Teatru. Rezervările la mese se vor face în ordinea achiziționării biletelor, indiferent de platforma de pe care cumpărați biletele. De asemenea, această rezervare se anulează dacă nu vă veți prezenta în sala de spectacol cu 15 minute înainte de ora începerii spectacolului. Vă recomandăm, totuși, să ajungeți cu cel puțin 45-30 de minute înainte de ora anunțată, pentru a putea prelua comenzile dvs. de la mese cât mai prompt și eficient. Ne dorim să vă oferim o experiență plăcută pe tot parcursul spectacolului, de aceea, servirea la mese se oprește pe toată durata reprezentației.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?