Spectacolul "Trei surori"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 29 Martie 2020, 19:30 Duminică
Evenimentele trecute
  • 18 Octombrie 2019, 21:00 Vineri
  • 4 Octombrie 2019, 19:30 Vineri
  • 12 Septembrie 2019, 19:30 Joi

Descriere

Trei surori
Spectacol produs în cadrul celei de-a III-a ediții a Laboratorului de Teatru DENS organizat de Teatrul Nottara în septembrie 2018

Una dintre cele mai cunoscute piese ale lui Cehov, la fel de actuală și azi, Trei surori e povestea unor oameni prinși în propriul lor univers. Mașa, Irina și Olga, cele trei surori care nu reușesc să iasă din lumea lor veselă și tristă, tânjesc după Moscova... Într-un oraș provincial din Rusia, cele trei trăiesc alături de fratele lor mai mic, Andrei, după ce tatăl lor, generalul Prozorov, a murit. Rând pe rând, visurile li se spulberă... Andrei vrea să-și continue studiile la Universitatea din Moscova, dar se însoară curând cu Natașa și au un copil. Olga continuă să muncească la liceu, iar Irina încearcă să-și înece nefericirea în muncă... Mașa, singura care e căsătorită, dar cu un bărbat pe care nu-l iubește, se îndrăgostește de Colonelul Verșinin, care este căsătorit și el... Visul întoarcerii la Moscova devine tot mai puțin realizabil. După trei ani mai târziu, toate speranțele și planurile celor trei surori se destramă.

Spectacolul produs de Teatrul Nottara și Teatrul Ioan Slavici din Arad, creat de la zero în șase zile, cu unsprezece actori, într-un decor minimalist, e o montare nonconformistă. Accentul a fost mutat de pe arhicunoscutele personajele ale lui Cehov pe oamenii reali, adevărați, care se află în fața spectatorului, totul pentru a sublinia actualitatea piesei lui Cehov. Este o comedie, așa cum și-a numit Cehov textul, dar o comedie din care nu lipsesc nici accentele dramatice, nici ironia și autoironia.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?