Spectacolul "Ultima halta in Paradis"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 27 Februarie 2020, 20:00 Joi
Telefon Informații: 0799 730 703
Evenimentele trecute
  • 30 Ianuarie 2020, 20:00 Joi
  • 28 Noiembrie 2019, 20:00 Joi
  • 14 Noiembrie 2019, 20:00 Joi

Descriere

O comedie spumoasa care arata cum arta de a iubi poate fi transmisa mai departe, un Don Juan autohton zdrobit de propriul stil de viata, un tanar inocent adus in pragul sinuciderii din cauza iubiri, o doctorita superba, o asistenta pe masura si multe vizitatoare surpriza, intamplari, lectii si aventuri cat pentru o viata.

“Ultima Halta in Paradis”, una dintre cele mai reusite creatii ale autorului Valentin Nicolau, este un spectacol care ne arata ca viata poate sa fie un mister, o aventura continua si ne invata ca totul depinde de felul in care alegem sa o traim. Este genul de spectacol care vrei sa nu se termine niciodata si care va face sala sa rada in hobote de la un capat la altul.


Povestea incepe intr-o camera de spital rece, o camera a bolii a suferintei, cu un barbat ajuns la capatul vietii, barbat despre care se spune ca a avut peste 10.000 de femei, nebunia incepe in momentul in care un tanar pacient este adus in stare foarte grava din cauza unui esec in dragoste nefiind clar daca a incercat sa se spanzure, sa se inece sau s-a electrocutat. Din mila sau din dorinta de a duce povestea mai departe, Mitica il invata pe Ionel toate secretele iubirii, lectiile de viata,dans, transformadu-l pe tanarul nostru intr-un adevarat pradator si camera rece de spital intr-un colt de paradis.

“ Oamenii sunt atat de orbi incat trec prin viata fara sa vada cat este de frumoasa, fara sa se bucure. De ce sa nu ne minunam de fiecare mangaiere, fiecare sarut? “

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?