Spectacolul "Valsul Hazardului"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 21 Aprilie 2019, 19:30 Duminică
Preț: 30 Lei
Telefon Informații: 0754 990 017
Evenimentele trecute
  • 2 Martie 2019, 20:00 Sâmbătă
  • 19 Ianuarie 2019, 19:30 Sâmbătă
  • 30 Septembrie 2017, 20:00 Sâmbătă

Descriere

Un spectacol ca o spuma de sampanie. Personajele trec ca intr-un dans nebun de la seductie la furie, de la disperare la extaz, de la dragoste la ura. Totul este ca un joc ale carui atuuri sunt replicile, iar carui miza creste cu fiecare minut. Finalul aduce o rasturnare de situatie total neasteptata.
Si ca sa fiti si mai curiosi, este implicat si un inger "negru".

"Uneori, oamenii ajung in situatii cel putin ciudate. Balanta inclina nehotarata intre rational si irational, intre iubiri adevarate si disperari de moment si lista va continua in spectaolul nostru. Ar trebui adaugat si faptul ca balanta nu inclina singura, ci este ajutata de puterea noastra de a fi sinceri.
Spectacolul ”Valsul Hazardului” este o tragicomedie construita pe o structura suprarealista. Te-ai intrebat vreodata ce se intampla cand treci pragul?Ce ramane dupa tine? Chiar te-ai intrebat?

Spectacolul incearca sa-i reaminteasca spectatorului de existenta continua a comicului in orice situatie tragica sa il provoace sa reflecteze si asupra dualitatii deciziilor sale. Veti intalni un personaj pe cat de simpatic pe atat de iritant, care te va intreba despre toate lucrurile pe care vrei sa le ascunzi. Vei avea curajul sa raspunzi sincer?”

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?