Spectacolul "VISUL UNUI NOPȚI DE VARĂ" - Online

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 10 Aprilie 2021, 20:00 Sâmbătă
Preț: 20 lei
Locul: Teatrul Mic, Bucureşti

Descriere

VISUL UNUI NOPȚI DE VARĂ - Online

de William Shakespeare

Într-un spaţiu plin de poezie urmează să se petreacă nunta lui Theseu şi a Hypolitei. Patru îndrăgostiţi sunt purtaţi pe aripi de magie de către un Puck gânditor şi imprevizibil şi de armata lui de elfi şi de zâne. Li se alătură un cuplu nepământean, Oberon şi Titania, pereche ce tulbură cu cearta lor întreaga natură şi, indirect, din pricina neatenţiei lui Puck, rostul celor două poveşti de dragoste.

O ţesătură complicată de întâmplări şi intrigi sentimentale se petrec noaptea, ca într-un vis. Faptele, care încep să se desfăşoare simplu, obişnuit, pe pământ, se transformă pe măsură ce noapte înaintează şi pădurea este mai adâncă, devenind din ce în ce mai halucinante. Este o noapte fantastică, ce prinde în plasă deopotrivă pământenii şi nepământenii. Este un joc frenetic, o propagare magică de fericire, o exuberanţă contagioasă, ce se revarsă peste toţi.

Pentru realizarea scenariului de spectacol, regizorul Gelu Colceag a folosit nu doar textul original, ci şi fragmente din „Shakespeare, Sonete”, „Îmblânzirea Scorpiei”, „Hamlet”, „Mult zgomot pentru nimic” şi „Cantarea Cântărilor”. Actor, regizor, profesor, Gelu Colceag se întoarce cu acest text la comediile lui Shakespeare pentru a explora nu doar adâncimile relaţiilor umane, dar şi profunzimile visului, care este mereu poartă către un alt vis. Ajutat de muzică, coregrafie şi light design, Gelu Colceag reuşeşte să creeze pe scena Teatrului Mic o lume de poveste. O poveste cu ajutorul căreia Puck, cu inteligenţa sa milenară, oferă tuturor celor care stau să-l asculte, pilde despre „sărmanii muritori”.

Adresăm invitația publicului spectator de a ne fi aproape în această perioadă și de a dori să regăsească emoția și energia vie, urmărind în siguranță, acasă, stagiunea noastră virtuală.

Biletele vor putea fi achiziționate direct de pe site-ul bilet.ro, la prețul de 20 de lei.

După achiziția spectacolului participanții vor primi prin email un cod de acces și un link pentru a putea viziona reprezentația.

DURATA: 2h 40 min

TARIF: 20 lei

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?