Abonamente CSM Bucuresti sezonul 2021/2022

Imagini

Informații

Data: 10 August 2021 - 10 August 2022
Locul: Sala Polivalenta, Calea Piscului, nr. 10, București, Romania

Descriere

Așteptarea a luat sfârșit!

Clubul Sportiv Municipal București îi anunță pe suporterii echipei feminine de handbal că procedura pentru achiziționarea abonamentelor pentru noul sezon a fost finalizată.

Abonamentele sunt valabile atât pentru meciurile din Liga Florilor, cât și pentru cele din DELO @ehf Champions League
Astfel, după mai bine de un an și jumătate în care le-au încurajat pe tigroaice doar din fața televizoarelor sau a ecranelor imaginare atunci când meciurile campioanei României nu puteau fi transmise, suporterii echipei feminine de handbal a Clubului Sportiv Municipal București pot reveni lângă favoritele lor, pot trăi din nou emoția unui joc de handbal, pot transmite iarăși energia lor pozitivă tigroaicelor!

În viitorul sezon, echipa noastră, campioana României, va evolua în campionatul intern, Liga Florilor MOL, și în DELO EHF Champions League, cea mai tare competiție intercluburi din lume!

Vă așteptăm cu drag alături de echipa noastră în noul sezon 2021-2022!

Hai, CSM București! GO, Tigers!

Evenimentul se va organiza urmand toate prevederile legale aflate in vigoare la data desfasurarii lui. Pe masura ce aceste prevederi vor fi anuntate de autoritati, le vom transmite tuturor participantilor.

Dupa achizitionarea biletelor si completarea datelor de livrare in formularul de comanda o sa primiti un CARD cu abonamentul. Acesta o sa fie livrat de Fan Curier iar taxa livrarii este suportata de client.

Cumpara Bilete

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?