Abonamente CSM Bucuresti sezonul 2022/2023

Imagini

Informații

Data: 14 Iulie 2022 - 14 Iulie 2023
Locul:Bucureşti, Sala Polivalentă Bucureşti

Descriere

Abonamentele pentru sezonul 2022/2023 s-au pus în vânzare!
Se anunță un nou sezon cu multe meciuri tari, atât în Liga Campionilor, cât și în Liga Florilor! Știm că nu poți sta departe de favoritele tale și de atmosfera incendiară din Sala Polivalentă! Știm că îți era dor să scandezi din nou “CSM! CSM!” și să vezi tigroaicele la lucru!

Așa că, așteptarea a luat sfârșit! Tocmai am pus în vânzare abonamentele pentru noul sezon - 2022/2023 care sunt valabile în toate competițiile echipei feminine de handbal #CSMBucuresti, la meciurile de pe teren propriu!

Alege-ți locul preferat în tribune și hai să le susținem pe fete împreună!

Abonații din sezonul trecut au prioritate, astfel încât aveți ocazia să achiziționati abonamentele în perioada 15-18.07.2022. Începând cu data de 19 iulie 2022 acestea vor fi puse în vânzare pentru publicul larg.

Prețurile abonamentelor pentru sezonul 2022/2023:
* Loja: 2500 lei (oferă loc la fotolii, acces la sala de protocol, acces la conferința de presă, badge personalizat, car parking și player experience)
* Vip categoria I: 600 lei
* Vip categoria II: 500 lei
* Tribuna: 400 lei
* Peluza: 300 lei

Prețurile nu includ comisioanele operatorului de bilete.
Dupa achizitionarea biletelor si completarea datelor de livrare in formularul de comanda o sa primiti un CARD cu abonamentul. Acesta o sa fie livrat de Fan Curier iar taxa livrarii este suportata de client.

Copiii până în 12 ani vor avea acces gratuit.
La comandă puteți achiziționa maxim 4 abonamente de persoană, însă trebuie să rețineți următoarele două aspecte foarte importante:
* abonamentele trebuie să conțină nume și adrese de e-mail diferite
* abonamentele trebuie să fie din aceeași categorie de bilete.

Ia-ți abonament și vino alături de noi!

Ne vedem la sală!

#WeAreCSMB #GoTigers #OrasulTau #EchipaTa #GoTigers

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?