Aleargă România!

Imagini

Informații

Data: 1 Ianuarie - 31 Decembrie 2022
Locul: București - centru, București, Romania

Descriere

“Aleargă România!” este un eveniment virtual cu kilometri reali, care se adresează atât celor cu experiență în sport, cât și celor care se află la început.

Vă impulsionăm să trăiți un stil de viață activ și să vă depășiți propriile limite, oferindu-vă atât o motivație suplimentară pentru a practica unul sau mai multe sporturi la alegere, cu frecvență, pe tot parcursul anului, cât și informații interesante despre localitățile prin care veți „trece” pe traseul virtual.

Nu este vorba despre o cursă competitivă! Întrecerea este a fiecăruia cu sine, și nu cu ceilalți participanți! Vrem ca în fiecare „azi” să fim un pic mai buni decât noi cei de „ieri”.

Participanții nu se întâlnesc la o linie de start reală, ci fiecare își face antrenamentele obișnuite în zona lui de domiciliu (unde și când dorește) și își convertește kilometrii din viața reală, încărcându-i treptat în contul său și avansând astfel pe harta virtuală a traseului înspre linia de sosire. Se pot contabiliza inclusiv kilometrii realizați în cursele din lumea reală.

Puteți alege oricare sport dintre următoarele, iar pentru fiecare sport există mai multe opțiuni de distanță:

Mers: Tura dus (983 km), Tura dus-întors (1.966 km);
Alergare: Tura dus (983 km), Tura dus-întors (1.966 km), Tura circulară (3.004 km);
Ciclism: Tura circulară (3.004 km), Tura circulară dus-întors (6.008 km);
Înot: 100 km, 250 km sau 500 km.;
Sporturi nautice (caiac, canoe, canotaj, stand-up paddling, etc): 500 km, 1.000 km sau 1.500 km.

Persoanele super-active pot chiar alege orice combinație de două sau trei sporturi.

 

Se poate participa și ca Echipă: provocările individuale alese de membrii echipei au loc pe traseele virtuale "naționale" iar kilometrii realizați de toți membrii echipei (maxim 40 persoane) se însumează (indiferent de sportul ales) și definesc progresul echipei pe traseul virtual „global” de 22.366 km, între Cape Town (Africa de Sud) și Magadan (Rusia).

 

Detalii

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?